کد خبر: 817828
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
شب سوم ليگ قهرمانان اروپا
هفته سوم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا درحالي سه‌شنبه شب با برگزاري هشت ديدار پيگيري شد...
دنيا حيدري
هفته سوم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا درحالي سه‌شنبه شب با برگزاري هشت ديدار پيگيري شد که در حساس‌ترين ديدار آن رئال‌مادريد در سانتياگو برنابئو با نتيجه پنج بر يک مقابل لژيا ورشو پيروز شد. اما فوق‌ستاره پرتغالي کهکشاني‌ها كه از 13 گل اخير رئال‌مادريد در رقابت‌هاي مختلف تنها يک گل به نامش ثبت شده، در اين بازي هم به‌رغم دادن دو پاس گل، موفق به گلزني نشد تا روند گل نزدن‌هاي او بيش از پيش به چشم بيايد. هرچند كه زيدان، سرمربي رئال مي‌گويد كه از اين بابت نگراني ندارد: «انتظارات از رونالدو هميشه بالاست، اما نگراني بابت گلزني اين بازيکن ندارم. همه چيز به وقتش درست خواهد شد.»

در يكي ديگر از بازي‌هاي حساس سه‌شنبه شب نيز يوونتوس به‌رغم 10نفره بودن، موفق شد ليون را با حساب يك بر صفر از سد راه بردارد. آن هم در حالي‌كه بوفون شبي به يادماندني را پشت سرگذاشت و دقيقه 35 بازي نيز ضربه پنالتي الکساندر لاکازتي را مهار كرد. اشتباهات اخير بوفون خصوصاً در بازي برابر اسپانيا موجي از انتقادات عليه اين دروازه‌بان 38 ساله به راه انداخته بود و برخي از تمام شدن دوران بازيگري او حرف مي‌زدند، اما سنگربان کهنه‌کار يوونتوس پس از ارائه يکي از بهترين نمايش‌هاي دوران بازيگري‌اش در بازي برابر ليون به منتقدانش پاسخ داد: «بعضي‌ها سعي کردند برايم مراسم خاکسپاري بگيرند. من بارها بدون غرور گفته‌ام که منتقد خودم هستم و به انتقاد سايرين، انتقاد آنهايي که دنبال فرصتي براي بي‌احترامي و بي‌انصافي در حق مردم هستند، نيازي ندارم.»

در ديگر بازي‌هاي سه‌شنبه شب، زسکا مسکو به تساوي يك بر يك برابر موناکو رضايت داد، بايرلورکوزن برابر تاتنهام به تساوي بدون گل دست يافت، اسپورتينگ دو بر يك به دورتموند باخت، لسترسيتي يک بر صفر کپنهاگن را از سد راه برداشت، کلوب بروژ يک بر صفر به پورتو باخت و ديناموزاگرب با حساب يك بر صفر مغلوب سويا شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار