کد خبر: 814223
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۱
مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان از ورود ماشین‌آلات و امکانات جدید مکانیزه برای توسعه فناوری بزرگترین بنگاه اقتصادی استان اردبیل کشت و صنعت مغان خبر داد.

اروجعلی محمدی با بيان اينکه بعد از 30 سال شاهد ورود ناوگان زراعی تراکتور سنگین و ادوات کامل به کشت و صنعت و دامپروری مغان هستیم افزود: یکی از دلایل کاهش بهره‌وری در شرکت مغان عدم سرمایه‌گذاری برای تأمین ادوات و ماشین‌آلات زراعی در گذشته بوده است به طوری که ضریب مکانیزاسیون در بخش زراعت شرکت مغان به 22 صدم درصد رسیده بود.

وي ادامه داد: این یعنی اینکه شرکت محتاج زارعان محلی برای عملیات کاشت، داشت و برداشت شده و این مسئله برای شرکت مغان که روزی بیش از 120 دستگاه تراکتور سنگین داشت خوشايند نيست .

محمدي افزود: برنامه ما به نحوی است که با تأمین ماشین‌آلات سنگین و ادوات روزآمد در مرحله کاشت و داشت بتوانیم کشت به موقع انجام بدهیم و این کار می‌تواند تولید و بهره‌وری ما را بهبود بخشد.

مدیرعامل کشت و صنعت و دامپروری مغان با بيان اينکه کشت و صنعت بدون تکیه بر تکنولوژی بی‌معنی و فاقد اقتدار تولید است اظهار امیدواری کرد: ورود این تعداد ناوگان زراعی بعداز 30 سال بیانگر این مطلب مهم است که شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به سوی نوسازی حرکت می‌کند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار