کد خبر: 803812
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳
مدیرعامل شرکت آب و فاصلاب روستایی هرمزگان خبرداد:
مدیرعامل شرکت آب و فاصلاب روستایی هرمزگان گفت: در 2 سال گذشته شاخص بهره مندی از آب لوله کشی در روستاهای قشم از صفر به بیش از 50درصد رسید که این امر با همت و تلاش همکاران ومسوولان استانی محقق شد .
ام البنین آمی احمدی
عبدالحمید حمزه پور بااشاره به اینکه  در حال حاضر 30روستا از مجموع 65روستای قشم از آب بهداشتی و سالم  بهره مند شده است تاکید کرد: تا پایان امسال میزان بهره مندی روستاهای قشم از آب استاندارد و لوله کشی به 90درصد می رسد.

وی بااشاره به اقدامات انجام شده یادآورشد: برای تامین آب روستاهای قشم شش آب شیرین کن با ظرفیت تولید روزانه 16هزار مترمکعب آب نصب شده و 800کیلومتر نیزلوله گذاری شده است.

وی بااعلام اینکه 40میلیارد ریال  درجهت ایجاد زیرساخت هایی مانند شبکه لوله کشی و مخازن سرمایه گذاری شده است  تصریح کرد: 20 میلیارد ریال دیگر اعتبار برای تکمیل این پروژه ها پیش بینی شده است.
مهندس حمزه پور در پایان بیان کرد: تامین آب آشامیدنی یکی از نیازهای حیاتی و اساسی مردم و از مولفه های شاخص و تاثیر گذار توسعه روستاها می باشد که ضمن ارتقا شاخص بهداشتی و سلامتی مردم نقش موثری در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و در نتیجه ماندگاری جمعیت و رشد و توسعه در روستاها خواهد داشت.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها