دكتر مسعود دالمن در دومين جلسه كارگروه استاندارد استان هرمزگان با بيان اينكه استاندارد بازوي تواناي جامعه است، عنوان كرد: نياز است استانداردها به صورت جدي در جامعه پيادهسازي شود و الزام استاندارد ميتواند كمك شاياني به سلامت جامعه و كيفيت مطلوب خدمات كند و ادارات و نهادهاي دولتي بايد در بحث استانداردسازي تمام توان خود را بكار گيرند.
وي ادامه داد: دستگاههاي اجرايي استان در اجراي طرح هاي عمراني بايد از بكارگيري كالاهاي غير استاندارد و يا فاقد نشان استاندارد خودداري كنند.
سرپرست معاونت عمراني استانداري هرمزگان ضمن تأكيد بر توانمندي استان در توليد كالاهاي با كيفيت و استاندارد از واحدهاي توليدي خواست رعايت استانداردها را در اولويت كار خود قرار داده و در جهت حمايت از مصرف كنندگان از توليد و عرضه كالاهاي فاقد كيفيت خودداري كنند.
دالمن در بخش ديگري از سخنان خود به نقش و جايگاه موثر تأسيسات CNG در استان اشاره كرد و گفت: كارگروهي به رياست اداره كل حمل و نقل و ترافيك استانداري مأمور بررسي وضعيت اين جايگاه در سطح استان شود.
وي تأكيد كرد: جايگاه داران و شهرداريها و سازمان تاكسيراني بايد همكاري لازم را در جهت بررسي و احصاء نواقص احتمالي و رفع اين نواقص اقدام كنند تا شاهد حوادث تلخ در اين حوزه نباشيم.
اداره كل استاندارد هرمزگان بيشترين واگذاري تصديگري به بخش خصوصي را داشته است
مديركل استاندارد هرمزگان نيز در اين نشست ضمن تشريح عملكرد اداره كل استاندارد استان، بيان داشت: به منظور اجراي صحيح بند 24 سياستهاي كلي اقتصاد مقاومتي و تدوين استانداردهاي ملي مورد نياز استان بايد شوراي سياستگذاري تدوين و ترويج استاندارد استان هرمزگان كه با تصويب شوراي استاندارد استان در سال 1393 تشكيل شده است با قدرت و قوت بيشتري تشكيل شده و دستگاههايي كه عضو شوراي استاندارد استان هستند نيز در اين شورا مشاركت فعال داشته باشند.
عيسي باقرزاده در ادامه با اشاره به مبحث سياست كلي نظام در بحث خصوصي سازي، افزود: اداره كل استاندارد هرمزگان بيشترين واگذاري تصديگري به بخش خصوصي را داشته است.
مديركل استاندارد هرمزگان تصريح كرد: اين اداره كل آمادگي هرگونه همكاري با ادارات و نهادها در بحث تدوين استاندارد مورد نياز آن مجموعه را دارد و حتي ميتواند به صورت رايگان آموزشهاي مورد نياز متقاضيان را برگزار كند.
باقرزاده خاطر نشان كرد: در بحث استاندارد سازي مصالح ساختماني نياز به حمايت همه ارگان ها و ادارات استاني داريم تا از ورود محصولات بي كيفيت در صنعت ساختمان جلوگيري شود.