
جوانآنلاين: منطقه كشمير با وجود اكثريت مسلمان، بيش از 10 روز است كه روي آرامش به خود نديده و به دليل درگيري بين معترضان و نيروهاي امنيتي، كشتار مسلمانان همچنان ادامه دارد. با وجود سركوب بيرحمانه مسلمانان كشمير جامعه جهاني و سازمانهاي بينالمللي كه نسبت به هر اتفاقي در كشورهاي غربي واكنش نشان ميدهد در خصوص تحولات اين روزهاي كشمير سكوت مغرضانهاي را اختيار كرده است.
سيد حسين نقوي حسيني، سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفتوگو با «جوانآنلاين» با اشاره به كشتار بيرحمانه مسلمانان كشمير گفت: متاسفانه در روزهاي اخير، جهان اسلام شاهد كشتار مسلمانان كشمير است و دولت هندوستان با استفاده از خشونت به سركوب مطالبات و خواستههاي مردم كشمير اقدام كرده و ما اين سركوب مسلمانان را محكوم ميكنيم.
نقوي حسيني ادامه داد: اعتقاد ما بر اين است كه با خشونت، قتل عام و سركوب نميتوان به مطالبات و تقاضاهاي يك ملت پاسخ داد و بهتر است دولت هندوستان دست از خشونت بردارد و از طريق راههاي گفتوگو، مذاكره و نشستهاي مشترك به تقاضاها و مطالبات مردم پاسخ دهد.
وي با اشاره به سكوت جامعه جهاني نسبت به تحولات كشمير اظهار داشت: جهان اسلام در مقابل كشتار مردم مسلمان كشمير مسئوليت دارد و سازمان كنفرانس اسلامي كشورهاي اسلامي منطقه به ويژه كشورهايي كه براي حفظ يك حكومت قبيلهاي به برخي از كشورها لشگركشي كنند چرا اكنون مقابل كشتار مسلمانان سكوت اختيار كردهاند؟! از آن كشورها انتظار ويژه ميرود كه نسبت به اين كشتار بيرحمانه مسلمانان عكسالعمل نشان دهند و اعتراض داشته باشند.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي همچنين در خصوص عدم واكنش دستگاه ديپلماسي كشور نسبت به كشتار بيرحمانه در كشمير گفت: از دستگاه ديپلماسي خود انتظار داريم در مقابل كشتار مسلمانان كشمير سكوت نكند و از مسلمانان دفاع كند. دفاع از جهان اسلام و مسلمانان جزو اصول سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران است و انتظار داريم دولت و دستگاه ديپلماسي نسبت به كشتار مردم مسلمان كشمير اقدامات لازم در اين زمينه را هم انجام دهند.