کد خبر: 797916
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰
مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان با هیات همراه از روند برگزاری آزمون کنکور در برخی از آموزشگاه‌های این ناحیه بازدید نمود

 دانش هاشمی پور در این بازدید از نزدیک نحوه اجرای این آزمون را مورد بررسی قرار داد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان ضمن ابراز رضایت از سطح کیفی و نحوه اجرای دستورالعمل‌های صادره در خصوص نحوه اجرای کنکور در حوزه‌های امتحانی آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، از مدیر و عوامل اجرایی برگزاری این آزمون تقدیر و تشکر نمود.

محمد قویدل مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس در حاشیه این بازدید گفت: بیش از هزار و 500 نفر از دانش آموزان این ناحیه آموزشی در گروه‌های علوم ریاضی، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی در کنکور 95 همزمان با سراسر کشور شرکت کردند.

شایان ذکر است مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان و هیئت همراه از برگزاری آزمون در سالن مرحوم گرمساری، دبیرستان دخترانه نمونه رشد و دبیرستان دخترانه شیخ‌الاسلام بازید نمود.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر