رئیس پلیس راه استان ایلام با بيان اين مطلب گفت: نصب دوربین های کنترل سرعت از تجهیزاتی است که در دنیای امروز به کمک پلیس آمده و در کاهش حوادث نیز بسیار تاثیرگذار است.
سرهنگ محسن ناصری افزود: نصب این دوربین ها به کمک پلیس آمده و با ثبت سرعت خودروها به صورت مقطعی و نه لحظه ای و بیان هشدارهای لازم به رانندگان شاهد کاهش سرعت و در نتیجه آن کمتر شدن حوادث رانندگی خواهیم بود.
وي ادامه داد: چندین نقطه در جاده های ارتباطی این استان برای جانمایی این دوربین ها مشخص شده ولی به دلیل فراهم نشدن زیرساخت های اینترنتی تاکنون امکان بهره برداری از این دوربین ها مهیا نشده است.
ناصری به آغاز طرح تابستانی پلیس راه اشاره کرد و گفت: ۴۰ تیم در قالب گشت های محسوس و نامحسوس بر روند تردد خودروها در مسیرهای ارتباطی این استان نظارت خواهند کرد.
وی مهمترین تخلفات حادثه ساز در جاده های ارتباطی این استان را سرعت و سبقت غیر مجاز و انحراف به چپ عنوان کرد و گفت: ۳۷ درصد سوانح رانندگی در این استان ناشی از واژگونی خودرو به دلیل خواب الودگی است.
فرمانده پلیس راه ایلام افزود: پر ترددترین مسیرهای مواصلاتی در استان ایلام طی سه ماه نخست سال ۹۵ جاده ایلام به مهران و ایلام به دره شهر بوده است.