کد خبر: 795690
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷

گلریزان برای کمک‌ به بیماران صعب‌العلاج در زورخانه موزه قصر تهران برگزار شد.

گلریزان

به گزارش ایسنا ، سنت حسنه گلریزان برای بیماران صعب‌العلاج در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان با حضور علی دادگر سرپرست فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای، پهلوان عباس زندی، پهلوان توپچی، شهروز برزگر (نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی)، سردار مصطفی آجرلو (مدیرعامل باشگاه تراکتور سازی)، محسن ولیئی (مدیرکل کمیته امداد استان تهران) ،روسای اصناف مختلف و قهرمانان، پیشکسوتان و خیرین در زورخانه باغ موزه قصر تهران برگزار شد.

تیم منتخب پهلوانی این زورخانه‌ که محمد نجات مهر (پیشکسوت زورخانه ای) میانداری آن را بر عهده داشت به اجرای آیین های این ورزش ملی و تاریخی پرداخت و در  ادامه چراغ گیری از خیرین برای کمک به مداوای بیماران صعب العلاج  انجام شد.

پیش از این کمیته امداد با مشارکت نهادهای مختلف به وِیژه فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای برای جمع‌آوری دیه زندانیان جرایم غیر عمد به کمک خیرین مراسم های مشابهی را برگزار کرده است.

در حال حاضر ۴۰۰ بیمار صعب العلاج و ۱۰۰۰ بیمار خاص از خدمات کمیته امداد استان تهران بهره‌مند هستند.

مصطفی آجرلو مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در این مراسم طی سخنانی  اظهار کرد: ورزش زورخانه ای ورزشی مقدس و دارای ارزش های دینی و آموزه های اسلامی است و باید در توسعه این رشته بسیار ارزشمند با عزمی ملی کوشا بود.

وی در ادامه افزود: قطعا فضای زورخانه برای رشد و تربیت جوانان از ابعاد مختلف می تواند تاثیرگذار باشد و این ورزش به دلیل چنین ویژگی هایی مورد تایید و حمایت مقام معظم رهبری است و همه نیز در گسترش و توسعه آن باید کوشا باشند.

در پایان مراسم به رسم ارج ‌گذاری از حمایت های مسوولین کشوری و لشگری در راستای ترویج فرهنگ پهلوانی و توسعه ورزش زورخانه‌ای شال مروجین فرهنگ پهلوانی  به مصطفی آجرلو اهدا شد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار