یونس اسدی مقدم صبح امروزدرگفتگویی با خبر نگاران اظهار کرد : در ایام ماه مبارک رمضان با کسانی که در ملاء عام و اماکن عمومی اقدام و تظاهر به روزه خواری کنند ،براساس قانون با آنها برخورد و به شدت مجازات خواهند شد.
اسدی مقدم افزود: با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان در کشورهای اسلامی مسلمانان روزه دار هستند و از خوردن و آشامیدن امساک می کنند ، رعایت شئونات اسلامی و واجبات شرعی برای اقشار مختلف جامعه لازم بوده و انجام اعمال غیر شرعی و عرف به عنوان جرم محسوب شده و دادستا به عنوان مدعی العموم با متخلفین به شدت برزخود قضایی می نماید .
دادستان اسلامشهر بیان کرد: وفق ماده 638 قانون مجازات اسلامی هررکسی علنی و در انظار و اماکن عمومی ومعابر سطح شهر اقدام و تظاهربه انجام عمل حرامی نماید ، از جمله اقدام به روزه خواری نماید ،علاوه بر کیفر عمل به حبس از 10 روز تا 2ماه ویا 74 ضربه شلاق محکوم می گردد.
وی افزود: در صورتی که فردی مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ، ولی عفت عمومی را جریحه دار نماید ، به حبس از 10 روز تا 2ماه ویا تحمل 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد و زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند ، به حبس از 10 روز تا 2ماه محکوم خواهند شد .
اسدی مقدم تاکید کرد: فضای داخل خود رو در سطح معابر بعنوان فضای عموی محسوب شده و کسانی که در داخل خودرو و بصورت علنی درر سطح معابر و خیابانها و بزرگراه ها اقدام به انجام فعل حرام روزه خواری (خوردن و آشامیدن و کشیدن سیگار و...) نمایند ، بعنوان مجرم شناخته شده و ضابظین قضایی و مامورین انتظمی می توانند بدون حکم قضائی با آنها برخورد نمایند .
دستگیری و مجازات چند روزه خوار در اسلامشهر
دادستان اسلامشهربدون اشاره به هویت و مشخصات افراد ، بیان کرد:متاسفانه در طی چند روز گذشته تعدادی از افراد و شهروندان اسلامشهری که دراماکن عمومی سطح منطقه اقدام وتظاهربه روزه خواری کرده بودند، توسط ضابطین قضایی و مامورین نیروی انتظامی شناسایی ،دستگیرو تحویل دادستانی شدند، که برای آنها پرونده های جداگانه تشکیل شده و در شعب دادگستری در حال رسیدگی می باشد .