کد خبر: 785861
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۱
با عرضه پرينترهاي سه بعدي ليزري پژوهشگران اصفهاني، علاوه بر ساخت ارزان قطعات مورد نظر مي‌توان اقدام به شخصي‌سازي پروتز و اتصالات پزشكي بر اساس آناتومي هر فرد كرد.
دكتر احسان فروزمهر از محققان اين طرح توليد دستگاه پرينتر سه بعدي را از دستاوردهاي مطالعات يكي از شركت‌هاي دانش‌بنيان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ذكر كرد و گفت: دستگاه پرينتر سه بعدي با عنوان پرينتر سه بعدي فلزي (SLM) بر اساس ذوب گزينشي به كمك ليزر طراحي و ساخته شده است. اين دستگاه لايه لايه پودر را روي صفحه قرار مي‌دهد و ليزر پودر را در محل مورد نظر ذوب مي‌كند.

اين امر موجب تشكيل و اتصال لايه جديد روي لايه قبلي خواهد شد. در فرايند ذوب گزينشي به كمك ليزر، قطعات فلزي به صورت لايه لايه توسط اثر انرژي ليزر روي پودر فلز ساخته مي‌شود به اين صورت كه در اين دستگاه ليزر توان بالا براي ذوب پودر با فرماني كه از بخش كنترل دستگاه مي‌گيرد، بر اساس طرح هر لايه روي سطح حركت كرده و باعث ذوب ذرات پودر و جوش خوردن آنها به يكديگر و به لايه زيرين مي‌شود. از جمله كاربردهاي پروتزها مي‌توان به استخوان‌هاي آرواره صورت، جمجمه، زانو و مفصل ران اشاره كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار