کد خبر: 779900
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۷
رئيس اتاق اصناف ايران نخستين گام براي اجراي سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي را رفع موانع کسب و کار دانست و افزود: اقتصاد مقاومتي الزاماتي دارد که اولين آن مردم محور کردن اقتصاد است.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني اتاق اصناف ايران، علي فاضلي در نشست هم‌انديشي اتاق اصناف ايران و سازمان بسيج اصناف کشور پيرامون اقتصاد مقاومتي ادامه داد: در يک دهه اخير رويکرد اصلي برنامه‌ها در جهت غيرمردمي کردن اقتصاد و نتيجه آن کمرنگ شدن نقش مردم در اقتصاد بوده است. رئيس اتاق اصناف ايران گفت: آمار واردات کالا در سال‌هاي ۸۹ تا ۹۱ نشان مي‌دهد که بيشترين ميزان واردات کالا مربوط به کالاهاي مصرفي همچون کيف و کفش يا کالاهايي بوده که فناوري پيچيده‌اي نداشتند و متأسفانه بخش قابل ملاحظه‌اي از همين کالاها به صورت عمده از طريق قاچاق وارد شده است.
وي بزرگ‌ترين دغدغه اقتصاد مقاومتي را ايجاداشتغال دانست و گفت: در حال حاضر براي ايجاد هر شغل در بخش صنعت تا ۳۰۰ ميليون تومان سرمايه نياز است و براي ايجاد يک ميليون شغل در کشور نياز به ميلياردها تومان بودجه دولتي است در حالي‌که اصناف بدون کمک دولت تا کنون ۷ ميليون شغل ايجاد کرده‌اند. فاضلي با بيان اينکه هيچ اقتصاد سالمي در هيچ کشوري به دنبال گسترش شبکه‌هاي عريض و طويل بانکي و بانکداري با سودهاي بالا و ضدتوليد نمي‌رود، افزود: گسترش بانکداري اينگونه‌اي به معني وابستگي اقتصاد به منابع مالي گران قيمت، ترويج واردات و توقف چرخه توليدات داخلي است. وي با طرح اين پرسش که با توجه به نقش عظيم اصناف در اقتصاد کشور در بخش اقتصاد غيردولتي، نقش بانک‌هاي صنايع کوچک و متوسط کجاست، افزود: اين در حالي است که بند دهم از فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص اقتصاد مقاومتي به حمايت و توجه به بنگاه‌هاي کوچک و متوسط اشاره دارد. رئيس اتاق اصناف ايران همچنين در خصوص اهميت اقتصاد مقاومتي گفت: بحث اقتصاد مقاومتي سال‌هاي متمادي از سوي رهبري بيان شده، در سال‌هاي ۹۰ تا ۹۲ بحث حمايت از توليد ملي و سرمايه ايراني به عنوان شعارهاي سال مطرح بود اما چه چيزي اتفاق افتاد؟ بايد بدانيم که جامعه وقتي آسيب مي‌بيند که جهت‌گيري درستي نداشته باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار