کد خبر: 775938
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
استاندار آذربایجان‌شرقی:
استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: آذربایجان‌شرقی موقعیت ویژه‌ای دارد و در استان ما کسانی هستند که برای آینده کشور تصمیم‌ساز خواهند بود.

اسماعیل جبارزاده  در همایش ایران پسابرجام در تالار پتروشیمی تبریز که با حضور معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزارت امور خارجه تشکیل یافت، اظهار داشت: تعابیری که مقام معظم رهبری در مورد اعضای تیم مذاکره کننده داشتند نسبت به سایر خدمتگزاران نظام به کار نبرده‌اند.

وی افزود: در یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری فرمودند که هیئت مذاکره کننده ما دارند کار می‌کنند و زیر بار حرف زور نمی‌روند و مردم در جریان جزئیات نیستند که با جدیت و منطق کار می‌کنند و هیچ کس نباید اعضای تیم مذاکره کننده را سازش‌کار قلمداد کند.

جبارزاده تصریح داشت: به فرموده مقام معظم رهبری بنابراین نباید ماموری را که مشغول کاری است مورد تضعیف و توهین قرار داد که این حرف‌ها نیست و این تیم با غیرت ملی و با قصد باز کردن گره از کار کشور مشغول تلاش هستند و با شجاعت مواضع خود را بیان می‌کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ایشان اعضای تیم مذاکره کننده را غیور، شجاع و متدین می‌دانند و از زحمات مجاهدانه و صادقانه این بزرگمردان همواره قدردانی کرده‌اند و امروز افتخار می‌کنیم که سید عباس عراقچی یکی از اعضای ارشد تیم مذاکره کننده هستیم.

این مسئول خطاب به معاون وزیر امور خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه کل مردم آذربایجان‌شرقی قدردان زحمات دولت تدبیر و امید، تیم مذاکره کننده و شما هستند، افزود: آذربایجان‌شرقی موقعیت ویژه‌ای دارد و در استان ما کسانی هستند که برای آینده کشور تصمیم‌ساز خواهند بود.

براساس این گزارش، همایش پسا برجام در تبریز، در برخی زمان‌های برگزاری این همایش رنگ سیاسی به خود می‌گرفت، به طوریکه یکی از نامزدهای دور دوم مجلس شورای اسلامی با استقبال تعدادی از خانم‌ها در ردیف‌های جلو جای گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها