نادر اميني، تهيهكننده مراسم نكوداشت عوامل و بازيگران سريال «هزار دستان» كه قرار است ۲۶ اسفند ماه برگزار شود با اعلام اين خبر گفت: در اين مراسم قرار است، چهار بازيگر اصلي سريال يعني جمشيد مشايخي، عزت الله انتظامي، علي نصيريان و داوود رشيدي حضور داشته باشند.
وي ادامه داد: البته از آنجايي كه متأسفانه حال سه نفر از اين عزيزان خوب نيست شايد ما به منزل آنها برويم و فيلم تجليل از آنها را در مراسم پخش كنيم.
تهيهكننده اين مراسم نكوداشت يادآور شد: ما سعي ميكنيم در اين مراسم تعداد زيادي از افرادي را كه در آن سريال حضور داشتند، دعوت كنيم كه البته بعضي فوت كردهاند و بعضي هم خارج از كشور بودند و زماني كه شنيدند ناراحت شدند كه نميتوانند حضور داشته باشند. در بخشي از مراسم هم قرار است براي نخستين بار نسخه HD سريال «هزار دستان» را رونمايي كنيم.
وي اضافه كرد: اين نسخه كيفيت بهتري دارد و باعث ميشود آن دسته از مردم و مخصوصاً نسل جواني كه اين سريال را نديدهاند، آن را با كيفيت بهتري تماشا كنند كه قرار است اين نسخه از روز اول فروردين از شبكه تهران پخش شود.