کد خبر: 775814
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خبر داد:
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی از تشکیل 8 هزار و 998 پرونده برای بنگاه‌های اقتصادی در استان خبر داد.

اسماعیل عطاپور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حدود 200 هزار واحد اقتصادی تولیدی صنعتی و صنفی در 11 ماهه امسال مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت و پرونده‌های تخلفی که تشکیل یافته حدود 8 هزار و 998 مورد بوده که 15 درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه در حوزه قاچاق با افزایش 123 درصد بازرسی حدود 6 درصد در زمینه کشف تخلفات افزایش یافته، افزود: در حوزه آرد و نان 30 هزار مورد بازرسی انجام گرفته و حدود یک هزار و 865 مورد پرونده تخلف تشکیل یافته که 16 درصد کاهش را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

عطاپور ابراز داشت: تخلفات عدم درج قیمت به تعداد 3 هزار و 530 مورد، گرانفروشی یک هزار و 832 مورد، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی یک هزار و 266 مورد و یک هزار و 23 مورد عدم صدور صورتحساب، بیشترین موارد تخلفات را به خود اختصاص می‌دهند.

این مسئول ادامه داد: اقداماتی که سازمان صنعت، معدن و تجارت در رابطه با طرح نظارتی نوروز 95 انجام می‌دهد در حوزه کالاهای مورد نیاز مردم است مانند البسه، خوراک، شیرینی و آجیل و خدمات مورد نیاز مثل غذاخوری‌های بین راهی که به عنوان خدمات اولویت‌دار مطرح هستند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی یادآور شد: بیش از 200 نفر بازرس در سطح استان و کارشناس سازمان و به همراه 300 نفر بازرس و کارشناسی افتخاری، سازمان را در حوزه نظارت یاری می‌دهند.

وی با بیان اینکه پایگاه‌های رسیدگی به شکایات مردمی اتاق‌های همه اصناف برقرار است و در میدان میوه و تره‌بار، پایانه حمل و نقل و بازار شمس تبریز، بازرس ثابت استقرار خواهد یافت، اعلام کرد: تلفن 124 در شهرستان‌ها و مرکز استان در اختیار مردم بوده و گروه‌های بازرسی ستاد خبری هم در سریع‌ترین فرصت ممکن در محل حاضر شده و به شکایات طرح شده رسیدگی می‌کنند.

عطاپور خاطرنشان کرد: نمایشگاه بهاره در مرکز استان از 17 اسفند فعالیت خود را آغاز کرده و تا 24 اسفند به فعالیت خود ادامه خواهد داد و به لحاظ قیمت و کیفیت بازرسی‌ها و نظارت‌های لازم پیش‌بینی شده است.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی گفت: برای دسترسی مردم به فروشگاه‌های دارای تخفیف مجوزهای لازم اعطاء شده است و در حراجی‌ها حداقل باید زیر 15 درصد قیمت متعارف به فروش برسانند.

این مسئول اضافه کرد: حراج صرفا با اعطای مجوز اتحادیه و صنف مربوطه باید انجام گیرد تا ضمن بررسی‌های لازم مجوز فروش حراجی صادر شود و اگر مردم حراجی را دیدند که مجوز ندارد این حراج غیرقانونی بوده و احتمال تخلف در این موارد وجود دارد.

وی با بیان اینکه امسال برای اولین‌بار گواهی نامه‌های رعایت حقوق مصرف کننده را به شکل استانی ارائه می‌دهیم و این گواهی‌نامه‌ها سال به سال قابل تمدید اعتبار است، افزود: رعایت قیمت، کیفیت و ارائه خدمات به مشتری از جمله فاکتورهایی هستند که در ارائه این گواهی‌نامه‌ها لحاظ می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر