کد خبر: 775774
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۵
جوابیه وزارت اقتصاد
عمومی وزارت اقتصاد درباره تیتر دیروز «جوان» که استنباطی از سخنان بی‌سابقه و افشاگرانه وزیر اقتصاد بود، توضیحی ارسال کرده است که در ادامه همراه با پاسخ کوتاه «جوان» می‌آید.
آنچه به عنوان تيتر براي سخنان جناب آقاي طيب‌نيا، وزير امور اقتصادي و دارايي توسط آن جريده انتخاب و منتشر شده است استنباط ناقصي است كه متأسفانه به جاي بيان واقعيت موانع خصوصي‌سازي مورد نظر وزير اقتصاد به مخاطبين و افكار عمومي فساد در نهاد دولت را القا مي‌كند در صورتي كه چنين بياني در هيچ يك از فرازهاي منتشره در همان روزنامه ديده نمي‌شود.
انتظار ما از روزنامه جوان چيزي فراتر از رعايت اخلاق رسانه‌اي نيست و متأسفانه اين اصل مهم در انتشار خبر ياد شده مورد غفلت واقع شده يا به فراموشي سپرده شده است.
با بازخواني متن سخنان و همچنين بازبيني فيلم سخنان آقاي طيب‌نيا به هيچ وجه چنين جمله‌اي كه عامل كند بودن روند خصوصي‌سازي در كشور، فساد و رانت مديران دولتي است ديده نمي‌شود. اشاره ايشان به مقاومت برخي مديران دولتي در واگذاري‌ها حاكي از فرهنگ نهادينه شده‌اي است كه تمايلي به كاهش اختيارات نهاد دولت ندارد و اين موضوع منحصر به هيچ يك از دولت‌هاي پس از انقلاب تاكنون نبوده است.
لذا القاي اين مفهوم كه مديران اين دولت چنين رويه‌ و رويكردي دارند بيان ناقص و غيرمنصفانه از يك واقعيت تاريخي است. آنچه در سخنان وزير امور اقتصادي و دارايي به عنوان فساد و رانت مطرح شده، مربوط به مشكلات ساختاري و ريشه‌اي وجود شركت‌هاي دولتي در اقتصاد ايران بوده است كه طي دهه‌هاي اخير زمينه رانت و فساد را فراهم ساخته و ما از گذشته تاكنون شاهد بوده‌ايم كه به سبب وجود همين ساختار معيوب، برخي از مديران نظام خواسته و ناخواسته به عواقب آن دچار شده‌اند.
متأسفانه تيتر آن روزنامه از سخنان جناب وزير به گونه‌اي است كه تلاش دارد القا كند فساد و رانت‌خواري در سطح مديران اين دولت وجود دارد. لذا تصريح مي‌نماييم كه در موضوع خصوصي‌سازي تاكنون هيچ رفتار و يا تلاشي از سوي مديران ارشد دستگاه‌هاي دولتي كه ناشي از رويكرد رانت‌جويي يا مبتني بر فساد باشد ديده نشده و واقعيت ندارد. لذا با عنايت به توضيحات عرضه شده انتظار مي‌رود آن رسانه محترم به شكل مناسب نسبت به جبران اشتباه رخ داده مبادرت ورزيده و در پاسداشت اخلاق رسانه‌اي و احترام به افكار عمومي در اولين شماره آتي پس از ارسال اين توضيحات به رسالت خود عمل نمايد.
سيد مالك حسيني
مشاور وزير و رئيس مركز روابط عمومي و اطلاع‌رساني

      ***
توضيح «جوان»: تيتر روزنامه جوان برداشتي كاملاً صحيح و منطقي از سخنان وزير محترم اقتصاد است و اگرچه ايشان وزير دولت يازدهم است و سخنانشان نمي‌تواند به تمامي ناظر به عملكرد دولت‌هاي پيشين باشد، اما روزنامه جوان ضمن پذيرش اين حقيقت كه فساد و رانت در همه دولت‌هاي پس از انقلاب كم و بيش وجود داشته است به ملاحظاتي كه موجب شده وزارت اقتصاد جوابيه‌اي براي «جوان» ارسال كند، توجه دارد و به احترام وزير محترم كه با تدين و سختكوشي مقابل جريان نهادينه شده فساد مديران گذشته و حال دولتي ايستاده است، جوابيه را منتشر مي‌كند.
روزنامه جوان همچنين آمادگي خود را براي حمايت از مبارزه وزير محترم اقتصاد با فساد و رانت اعلام مي‌دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار