کد خبر: 775661
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی:
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با بیان این که اقدامات خوب و موثری برای ایجاد زمینه‌های فرهنگی ورزش کردن در بین عموم انجام شده است، گفت: ابتدا باید تغییر نگاه در بین تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران اتفاق بیافت

جمشید نظمی در نشست در شورای ورزش همگانی استان، با بیان اینکه ورزش با کارکردهای متنوع با ایجاد نشاط و شادابی در تضمین سلامت جسمی و روحی افراد جامعه تاثیرگذار است، اظهار داشت:  با توجه به اینکه وظایف مشخص شده برای سال 94 به صورت کامل محقق نشد برای سال 95 نیز همان شرح وظایف ارائه می‌شود و البته پیشنهاداتی نیز ارائه شده است.

وی در ادامه در خصوص کلیات برنامه‌های اجرا شده توسعه ورزش همگانی استان آذربایجان‌شرقی در سال 1394، افزود:  در سال‌جاری در خصوص ورزش همگانی برای 20 دستگاه تقسیم وظایف انجام شده و 242 ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی در سراسر استان ایجاد شده است.

نظمی با بیان اینکه جمعیت تحت پوشش هیئت‌های ورزشی استان به 131 هزار نفر افزایش یافته است، اضافه کرد: در سال جاری 150 همایش ورزش صبحگاهی و 120 همایش پیاده‌روی عمومی و خانوادگی در سراسر استان برگزار شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه در سال‌جاری 90 همایش کوه‌نوردی عمومی و همگانی برگزار شده است، ادامه داد: 80 همایش دوچرخه سواری عمومی و 84 همایش همگانی در سایر رشته‌های ورزش همگانی همچون بادبادک پرانی و ماهی‌گیری برگزار شده است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری 42 همایش ویژه بانوان استان، بیان کرد: در سال‌جاری 30 همایش ویژه جانبازان و معلولین و 30 همایش مسابقات ورزش کارکنان دولت با رویکرد آمادگی جسمانی و 54 مسابقه ورزش کارگران و 42 مسابقه ورزش نیروهای مسلح در استان برگزار شده است.

نظمی ادامه داد: در سال جاری 150 مورد مسابقه در سطح روستایی و عشایری و 12 مورد المپیاد ورزشی در سطح دانش آموزش و دانشجویی و 50 مورد همایش علمی، ورزشی، همگانی و دوره‌های آموزشی و 200 مورد برنامه ورزش همگانی توسط هیئت‌های ورزشی برگزار شده است.

وی با تاکید بر اینکه اهتمام جدی به توسعه و ترویج ورزش همگانی جزء اولویت‌های اصلی اداره ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی است، توسعه این حوزه از ورزش در جامعه را ضامن سلامت و شور و نشاط اجتماعی دانست.

نظمی تاکید کرد: اگر به ورزش همگانی به عنوان دارویی برای جلوگیری از بیماری‌های جسمی و روحی نگاه کنیم، و یا مصرف داروی کشورمان را با کشورهایی که 70 درصد مردمشان ورزش می‌کنند مقایسه کنیم؛ در می‌یابیم که ورزش چه تاثیری در افزایش بهره‌وری، کاهش جرم و .. دارد و می‌توان با این نگاه جامع به نتایج بهتری در همه بخش‌ها دست یافت.

وی با بیان این که اقدامات خوب و موثری برای ایجاد زمینه‌های فرهنگی ورزش کردن در بین عموم انجام شده است، خاطر نشان کرد: ابتدا باید تغییر نگاه در بین تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران اتفاق بیافتد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها