به گزارش خبرنگار ما، ساعت 9 صبح روز چهارشنبه، 9 دي ماه، قاضي مدير روستا، بازپرس ويژه قتل از مرگ مشكوك كودكي خردسال در يكي از بيمارستانها با خبر و در محل حاضر شد. نخستين بررسيها نشان داد دختر بچه كه هلما نام داشت بر اثر مسموميت دارويي فوت كرده است.
پدر هلما گفت: چند سال قبل ازدواج كردم. زندگي خوبي داشتيم تا اينكه من و همسرم معتاد شديم. وقتي دخترم متولد شد ما وضع مالي خوبي نداشتیم به همين دليل براي پول بيمارستان با مشكل روبهرو شدیم.
در نهايت همسرم را از بيمارستان مرخص كردم، اما چون پول براي پرداخت نداشتم بيمارستان برگه ولادت را گرو نگه داشت تا پول را پرداخت كنم و برگه ولادت را براي گرفتن شناسنامه تحويل بگيرم، اما نتوانستم پول را فراهم كنم و براي همين هرگز موفق به گرفتن شناسنامه براي دخترم نشدم. وي ادامه داد: چند ماه قبل اعتيادم را ترك و همسرم را هم در كمپي بستري كردم. در اين مدت به همراه دخترم زندگي ميكردم و خواهرزنم كه اعتياد داشت و شربت متادون مصرف ميكرد به خانه ما رفت و آمد ميكرد. روز حادثه وقتي وارد اتاق شدم ديدم بطري شربت متادون خواهرزنم در دست بچه است.
من بطري را از او گرفتم اما فكر نكردم كه از شربت خورده باشد تا اينكه او خوابيد. ساعتي بعد كه خواهرزنم به سراغ هلما آمد، گفت كه حالش بد شده به خاطر همين او را به بيمارستان بردم كه متوجه شديم فوت شده است.
در حالي كه تحقيقات درباره اين حادثه ادامه داشت، پزشكي قانوني علت فوت دختر خردسال را مسموميت دارويي اعلام كرد. بدين ترتيب قاضي مدير روستا، بازپرس شعبه ششم دادسراي جنايي تهران دستور تعقيب و دستگيري پدر هلما را صادر كرد تا پرونده در خصوص سهل انگاري و قصور در نگهداري هلما از جنبه عمومي جرم مورد بررسي قرار گيرد.