کد خبر: 774963
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۵
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور از تخصیص قیر رایگان بیش از سهمیه این استان به منظور اجرای کامل طرح آسفالت روستاها خبرداد.

علیرضا تابش در مراسم افتتاح همزمان 43 طرح آسفالت جاده‌های روستایی استان اصفهان گفت: تفاهم نامه‌ای با وزارت جهاد کشاورزی به امضاء رسیده که بر اساس آن تسهیلات بلاعوض، اشتغال و مسکن به صورت یک‌جا و همزمان به واحدهای مسکونی معیشت محور تعلق می گیرد.

تابش ادامه داد: برای تعدادی از افراد محروم و بی‌بضاعت روستایی اعتبار بلاعوض در نظر گرفته شده که سهمیه استان اصفهان در مرحله اول ۵۰۰ میلیون تومان بوده و بودجه در مرحله دوم نیز به زودی تخصیص می‌یابد

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمک ۶۰۰ میلیون تومانی به طرح‌های روستایی در اصفهان، گفت: نیمی از این مساعدت از سوی استانداری و نیمی دیگر از سوی بنیاد مسکن کشور تامین می شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشورهمچنین از موافقت با درخواست فرماندار اصفهان با ۶۰۰ میلیون تومان کمک ویژه برای اجرای طرح‌های روستایی استان اصفهان خبر داد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار