مهندس اقبال شانظری با ابراز خرسندی از بارش های مناسبی که در سال آبی جاری روی داد، گفت: بارش های مناسب امسال خوشبختانه سبب شد که میزان ذخیره آب سد قشلاق با افزایش حدودا ۳۰ درصدی و سد بانه با افزایش ۴۰ درصدی همراه شود.
وی با اشاره به اینکه بارش های مناسب امسال هنوز نتوانسته است کمبودهای آب را در دراز مدت در استان جبران کند، افزود: اگرچه بارش های امسال در استان بسیار مناسب بود اما هنوز نتوانسته است تاکنون کمبود منابع آبی را كه در اثر وقوع خشكسالیهای پياپی بوجود آمده، جبران کند و همچنان باید در مصرف آب صرفه جویی شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کردستان با تاکید بر لزوم صرفه جویی مردم در مصرف آب اعلام كرد: با توجه به روند گسترش نیازهای شرب، کشاورزی و صنعت و همچنین عدم تناسب منابع آبی با نیازها، ضروری است که از منابع آبی استفاده بهینه شود تا نسل های آینده با مشکل مواجه نشوند.