کد خبر: 774353
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۹
2 عضو شاخص ائتلاف اصولگرايان:
دو عضو شاخص اصولگرا که از راهيابي به مجلس دهم بازماندند، ضمن تقدير از حضور گسترده ملت در انتخابات باشکوه هفتم اسفند، اعلام کردند که به رأي ملت احترام مي‌گذاريم و در برابر آنها خضوع مي‌کنيم.
به گزارش تسنيم، عليرضا زاکاني، نماينده مردم تهران در اطلاعيه‌اي حضور گسترده مردم در انتخابات را ارج نهاد و از حمايت‌هاي مردم از اصولگرايان تشکر کرد.  در اين اطلاعيه آمده است: با حمد و سپاس به درگاه پروردگار يکتا حضور گسترده شما را در انتخابات مجلس خبرگان رهبري و مجلس شوراي اسلامي اجر مي‌نهيم و از حمايت‌هاي بي‌دريغ و خالصانه شما از ائتلاف اصولگرايان کمال سپاس و تشکر را داريم. نتيجه رقابت انتخاباتي را ماحصل تضارب آرا و خرد جمعي شهروندان تهراني مي‌دانيم و در مقابل آن خاضع هستيم و از گردش مسئوليت‌ها استقبال مي‌کنيم، اما از مجريان انتخابات به‌خاطر اقدامات مشابه آنچه در دولت گذشته خود معترض آن بودند، گله‌مند هستيم و قضاوت در مورد آن‌ را به افکار عمومي مي‌سپاريم. به تمام راه‌يافتگان به مجلس شوراي اسلامي به‌خصوص رقباي جريان اصولگرا تبريک گفته و پيروزي ايشان را تبريک مي‌گوييم و آماده کمک همه‌جانبه به ايشان در راه خدمت به مردم هستيم. و در آخر بر سر عهد خود با امام و شهدا براي پاسداري و مطالبه آرمان‌هاي انقلاب اسلامي هستيم و در اين مجاهدت خسته نخواهيم شد. همچنين محمد کوثري، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي که در انتخابات دهمين دوره مجلس موفق به کسب رأي اعتماد از مردم نشده است، در گفت‌وگو با تسنيم ضمن تقدير از حضور گسترده مردم در انتخابات گفت: اصولگرايان در هر صورتي به رأي مردم احترام مي‌گذارند، ما مثل برخي‌ها نيستيم که به رأي مردم نسبي نگاه کنيم و اگر رأي مردم با نظرمان يکسان نبود، مردم را به باد انتقاد و فحش بگيريم.  وي گفت: ما در هر صورتي به نظر و رأي مردم احترام مي‌گذاريم چراکه مردم حق دارند نمايندگان خود را انتخاب کنند و هر انتخابي که داشته باشند، بايد محترم و مورد قبول باشد.
کوثري در پاسخ سؤالي درباره رأي ندادن مردم تهران به او گفت: مردم تهران تصميم گرفتند افراد ديگري را انتخاب کنند که اين حق آنهاست و ما نيز به جان و دل آن را مي‌پذيريم.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار