کد خبر: 773105
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۲
نامه سرگشاده احمد توكلي
احمد توكلي در نامه‌اي سرگشاده به آيت‌الله هاشمي رفسنجاني از وي خواست چنان سيلي به انگليس بزند كه همه را بر انگيزد.
نماينده تهران در ابتداي نامه خود تصريح كرده است: مانند گذشته به احترام سوابق ديرپاي جنابعالي در نهضت اسلامي و انقلاب اسلامي مردم ايران و انتظاري كه اين سابقه زحمات، از شما برمي‌انگيزد اين نامه را مي‌نويسم. البته همين سوابق شما بايد موجب شود كه در نقد شما نيز نقادان شرط جوانمردي را مراعات كنند. موضوع اين نوشته من دخالت انگلستان در انتخابات جاري است.
توكلي افزوده است: وقاحت انگليس در دخالت آشكار انتخاباتي چنان تكان‌دهنده است كه اگر همه نيروهاي وطن‌دوست و شخصيت‌هاي نظام در برابر آن نايستند، دير يا زود خانه سِدان برپا مي‌شود و ديگ‌هاي پلو در سفارت انگلستان براي غرب‌زدگان، روشنفكرنمايان و عوامل ضد انقلاب كه به سفارت پناهنده مي‌شوند و يا كساني كه ناخواسته و نادانسته به اين وادي خيانت كشيده شوند، بارگذاشته خواهد شد.  وي خطاب به هاشمي رفسنجاني آورده است: جنابعالي آن همه فداكاري و مبارزه پيش و پس از انقلاب را كه خود در اكثر آنها حضور داشته‌ايد، به خاطر داريد و به جنايات انگليس در ايران و تأثير نفوذ اين كشور در تخريب و انحراف مشروطيت و سقوط دولت ملي در قضيه نهضت ملي شدن صنعت نفت و كودتاي ننگين 28 مرداد واقفيد. به همين دليل خطر بزرگي كه از اين حيث انقلاب را تهديد مي‌كند بر شما بيش از ديگران آشكار است. مدتي است كه رهبري با جديت خطر نفوذ را مكرراً تذكر مي‌دهند. از جنابعالي زيبنده است كه با ايشان همراهي فعال داشته باشيد زيرا در يك گردنه بسيار مهم، يكي از كثيف‌ترين و خبيث‌ترين دشمنان ملت، آشكارا در سياسي‌ترين امر كشور كه انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان باشد دخالت مي‌كند. اينجا هاشمي رفسنجاني بايد كسي باشد كه چنان سيلي به چهره پليد انگليس بزند كه نه تنها همه انقلابيون را برانگيزد، بلكه مردم شريفي را كه ممكن است گرفتاري‌ها نگذارد در اين امور وقت صرف كنند، نسبت به خطر بزرگي كه كيان استقلال ملي را هدف گرفته است هوشيار نمايد. توكلي به هاشمي يادآور شده: حقيقت ديگري كه موضعگيري مستمر و قوي شما را در اين امر خطير ضروري مي‌سازد اصرار و هشدار امام بود كه مكرراً مي‌فرمود اگر دشمن از كسي تعريف كرد فرد بايد به خودش بنگرد كه چه كرده است كه چنين بلايي متوجه وي شده است. خود شما بارها به همين استناد به دسته‌بندي نيروهاي داخلي پرداخته‌ايد، حالا سخن از تعريف نيست، بلكه صريحاً از جنابعالي و فهرست انتخاباتي ذيربط پشتيباني مي‌كنند و از مردم ايران مي‌خواهند كه به افراد مشخصي رأي بدهند و به افراد مشخص ديگري رأي ندهند. اينجا پاي دخالت آشكار يك دشمن ديرينه ايران در امور كشور در ميان است، نه تعريف و تمجيد يك رسانه دشمن از يك فرد، پاسخ درخوري مي‌خواهد كه شما را گرفتار اتهام نسازد. مسلم است كه دشمن مي‌خواهد كه همه ما نباشيم. قصد خيري نسبت به هيچ يك از انقلابيون از هر طرف ندارد. نماينده تهران در بخش پاياني نامه خود به هاشمي رفسنجاني آورده است: يك هدف انگلستان و ساير مستكبران از اينگونه دخالت‌ها همين تشديد اختلاف داخلي است كه به نظر مي‌رسد تا اينجا كارش بي‌اثر نبوده است. به خاطر داريد كه در سال 88 تا وقتي غربي‌ها وارد ماجرا نشده بودند مسئله يك امر داخلي بود كه با تمكين به قانون و مواجهه منطقي با رخدادها قابل حل مي‌نمود ولي ورود دشمنان به عرصه و تجهيز نيروهاي ضد انقلاب، تجمعات مردم گله‌مند و معترض را به تحركات ضد امنيتي مبدل ساخت و آقاي موسوي تحت تأثير برخي نزديكان، سابقه و تعهدات خويش را به فراموشي سپرد و به ستيز با قانون روي آورد و دست آشكار بيگانگان را در مديريت و هدايت فتنه ناديده گرفت و آن همه آسيب جبران‌ناپذير به وحدت و امنيت ملي و اقتصاد و حيثيت كشور در عرصه بين‌المللي وارد آورد. مقصود آن نيست كه در اين انتخابات چنان فتنه‌هايي قابل بر انگيختن است، بلكه برادرانه هشدار مي‌دهم مسيري كه مي‌خواهند ما و شما را به آن بكشانند، آينده بهتري از مصيبت فتنه سال 88 ندارد. شما سد اين راه شويد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
0
0
همه باید پشت سر رهبر باشند تا خدای ناکرده به کشور آسیب نرسدو از هر گونه تند روی جلوگیری شود شاید تند روان از گماشتگان دشمنان ایران باشند بسیار باید هوشمندانه عمل کرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۴
0
1
نمیتوانم اقای توکلی !،نمیتوانم !!آخه این جوانمرگ شده ها ،( همین ... )هی رفتن انگلستان واونجا توقع ایجاد کردن ومن هم بابا هستم دیگه!، میدونی که نمیتونم مثل ایت الله گیلانی باشم بنابر این اونجا گیرم ونمیتونم از انقلاب وولایت فقیه ودین وایمانم نگذرم ،مجبورم که به حرف انگلیس گوش کنم واز همه بگذرم اما ازانگلیس ودشمنان این کشور نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار