کد خبر: 773074
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۷
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه آيات جنتي، يزدي و مصباح در 50 سال گذشته از شاگردان وفادار امام(ره) بوده‌اند، گفت: اگر بي‌بي‌سي و ساير رسانه‌ها فتنه مي‌كنند، سياست‌آنان اختلاف‌افكني است اما بايد بدانند نمي‌توانند طرفي ببندند.
به گزارش فارس، آيت‌الله قربانعلي دري‌نجف‌آبادي عضو هيئت رئيس مجلس خبرگان رهبري و كانديداي پنجمين دوره خبرگان، با اشاره به اهميت مجلس خبرگان رهبري و انتخابات پنجمين دوره خبرگان اظهار داشت: اميدواريم مردم روز جمعه مانند 22 بهمن حضوري حماسي و پرشكوه پاي صندوق‌هاي رأي داشته باشند. آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي ادامه داد: آنچه درباره مجلس خبرگان مهم است، طبق دستورات اسلامي، فقها حصون و دژهاي محكم و استوار نظام اسلامي هستند، يعني دژبانان و مرزبانان اسلام، امت اسلامي و اقتدار جامعه اسلامي هستند.
اين كانديداي مجلس خبرگان با بيان اينكه اين فقهاي خبرگان حكم فقها و حصون اسلام را دارند، تصريح كرد: خداوند ان‌شاءالله دهها سال به مقام معظم رهبري طول عمر بدهد و سال‌ها سايه ايشان بر سر ما مستدام باشد اما اگر روزي ضرورت و نياز باشد، خبرگان مي‌توانند همان طور كه بهترين تصميم را بعد از رحلت حضرت امام گرفتند براي رهبري امت بهترين تصميم را در زمان لازم بگيرند. وي تأكيد كرد: مردم با انتخاب خبرگان كار بزرگي انجام مي‌دهند چراكه مسئوليت انتخاب رهبري بر عهده مجلس خبرگان است. آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي با اشاره به مسئوليت‌هاي مجلس خبرگان يادآور شد: يكي از وظايف مجلس خبرگان تصميم‌گيري بعد از فقدان رهبري است و مسئوليت ديگر اين است كه اگر رهبري در انجام وظايف مربوط عاجز، ‌ناتوان و بيمار شود يا معلوم شود كه از ابتدا شرايط لازم را نداشته، خبرگان وظيفه دارد، شرايط رهبري را با شخص مورد نظر انطباق دهد.
عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اينكه اين مسئله بسيار مهم و كليدي است، ابراز اميدواري كرد: مجلس خبرگان در هشت سال ديگر وظيفه مقدس خود را به خوبي انجام دهد.
وي در خصوص ويژگي‌هاي كانديداهاي مجلس خبرگان رهبري گفت: آنچه در روايات و قانون اساسي ما تأكيد شده و آيين نامه خبرگان نيز به آن تأكيد دارد، مسئله «فقاهت» است.
آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي شناخت حوادث روزگار، جريان‌شناسي داخلي، بين‌المللي، ‌نظامي و اقتصادي را از ويژگي‌هاي مهم كانديداهاي مجلس خبرگان برشمرد كه مردم بايد آنها را مدنظر قرار دهند. وی افزود: بصيرت و آگاهي، نفوذناپذيري در برابر توطئه‌ها و دسيسه‌هاي دشمن و هوشياري براي تحت تأثير نفوذ بيگانگان قرار نگرفتن نيز از ديگر ويژگي‌هاي كليدي و مهم است.
عضو مجلس خبرگان رهبري تأكيد كرد: شجاعت لازم براي تشخيص و تعيين در همه مراحل و تحت تأثير مفسدان و فتنه‌گران قرار نگرفتن و نيز داشتن بينش سياسي و وفاداري به امام و آرمان‌هاي امام و شهدا و انقلاب از ديگر ويژگي‌هاي مهمي است كه مردم بايد با توجه به آنها به كانديداهاي خبرگان رأي دهند تا بهترين‌ها و عالي‌ترين‌شخصيت‌ها براي نظام اسلامي رقم بخورد.
وي با اشاره به تلاش دشمن براي تخريب وجهه آيات جنتي، يزدي و مصباح تصريح كرد: اين بزرگواران و ساير عزيزان كه در ليست‌هاي متعددي ديگري هستند مانند آيات اميني و ميرمحمدي، شخصيت‌هاي شناخته‌شده‌اي هستند كه در 50 سال گذشته از شاگردان وفادار امام بوده‌اند.
آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي اين شخصيت‌ها را مصداق فقهاي خدمتگزار و وفادارترين چهره‌ها به آرمان‌هاي امام دانست و گفت: به نظر مي‌آيد اگر بي‌بي‌سي و ساير رسانه‌ها فتنه مي‌كنند، سياست‌شان اختلاف‌افكني است اما بايد بدانند كه همان طور كه با اين سياست در 100 سال گذشته نتوانستند طرفي ببندند، باز هم نمي‌توانند. عضو مجلس خبرگان رهبري يادآور شد: علماي ما آگاه‌تر از آن هستند كه تحت تأثير رسانه‌هاي بيگانه و استعمار پليد پير قرار بگيرند چراكه از هر طرفي باد بيايد ‌آنها نيز حزب باد هستند، نه به دنبال خدمت به مردم ما.
وي در ادامه درباره قرار گرفتن نامش در ليست نزديك به هاشمي‌رفسنجاني خاطرنشان كرد: بنده به هيچ كس وابستگي ندارم و رابطه من از قديم نيز با جامعتين بوده است.
آيت‌الله دري‌نجف‌آبادي در پايان يادآور شد: ليست جامعتين من را براي انتخابات خبرگان معرفي كرده است، البته ديگران هم براي قراردادن نام من آزاد هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار