قائم مقام وزیر بهداشت در آیین بهره برداری بیمارستان امام جعفر صادق(ع) ضمن تاكید بر حضور و مشاركت در امور خیرخواهانه به ویژه در امر بهداشت و درمان گفت: در حوزه زیرساخت های نظام سلامت با کمبودهای عدیده ای مواجه هستیم که امیدواریم با حضور خیرین سلامت در آینده شاهد رفع آن باشیم.
دکتر سید محمدهادی ایازی افزود: در سطح کشور ۲۶۷ بیمارستان نیمه تمام وجود دارد که با اعتبارات موجود، ۲۰ سال زمان برای تکمیل آنها احتیاج است.
وی اظهار امیدواری کرد تا در آینده نزدیک شاهد راه اندازی «آی. سی. یو» و «سی. سی. یو» کودکان باشیم.
قائم مقام وزیر بهداشت ادامه داد: تعداد اندک ۱۱۸ تخت نمی تواند پاسخگوی مناسب مراجعه کنندگان به بیمارستان امام جعفر صادق(ع) در ساوجبلاغ باشد احتیاج به افزایش امکانات تا ۴۰۰ تخت بیمارستانی در این شهرستان قابل لمس است.
همچنين رئیس شبكه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ گفت: این بخش با ۱۰ تخت دیالیز و ۱۲ تخت «آی. سی. یو» و ۸ تخت «سی. سی. یو» تجهیز و راه اندازی شده است.
دكتر سلیمان فلاح افزود: این بخش ها در دو طبقه و به مساحت تقریبی ۱۵۰۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان توسط این خیر ساخته شده است.
رئیس شبكه بهداشت و درمان شهرستان ساوجبلاغ ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ۲ میلیارد تومان برای تجهیزات این بخش ها اختصاص داده است.