کد خبر: 763858
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳
مستند «فتنه تکفیر» که با هدف بررسی ریشه‌های پیدایی جریانات تکفیری در منطقه ساخته شده است، عصر امروز از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود.
فارس: مستند «فتنه تکفیر» با هدف بررسی ریشه‌های پیدایی جریانات تکفیری در منطقه ساخته شده است.

در این مستند از تشکیل گروه‌های جهادی در افغانستان با کمک ایالات متحده آمریکا برای جنگ با شوروی تا تشکیل گروه داعش و اقدامات این گروه تکفیری – تروریستی مورد بررسی قرار گرفته است.

مستند فتنه تکفیر همچنین جریان بیداری اسلامی منطقه را مورد بررسی قرار داده و ریشه‌های این جریان و تقابل غرب با آن را بررسی می‌کند.

تفاوت‌های بحران موجود در سوریه با بیداری اسلامی در کشورهای عربی منطقه از دیگر موضوعاتی است که در این مستند مورد بررسی قرار می‌گیرد.

فتنه تکفیر به کارگردانی جلال‌الدین کوه‌دره‌ای و نویسندگی علی قاسمیان در مؤسسه راهبردی دیده‌بان و با همکاری معاونت سیاسی ناجا و شبکه افق تولید شده است.

این مستند که در شبکه پرس‌تی‌وی به زبان انگلیسی ترجمه شده، امروز ساعت 17:00 به وقت ایران از همین شبکه پخش خواهد شد و بازپخش آن نیز ساعت 21 و 1 بامداد روز بعد خواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار