تصفيهخانه جديد آب در منطقه ۲۲ تهران در حال ساخت است و تونلي از محل سد اميركبير حفاري شده كه انتقال آب از سد اميركبير به تهران از طريق اين تونل و به طور مستقيم انجام خواهد شد.
عليرضا نوذري پور قائم مقام مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان تهران در گفتوگو با تسنيم اظهار داشت: تخصيص آب از سد اميركبير (سد كرج) به تهران مصوبه چندين دهه پيش است و سالهاست آب از سد اميركبير به تهران منتقل ميشود و اين مسئله جديدي نيست. وي افزود: مبناي احداث سد امير كبير تأمين آب شرب تهران بوده و اينكه اكنون پروژهاي براي ساماندهي و افزايش آبرساني به تهران از اين سد در حال انجام است، به معناي اختصاص سهم كرج و ديگر مردم استان البرز به تهران نيست.
نوذري تصريح كرد: آب شرب كرج سهمي از سد اميركبير و سهمي از سد طالقان دارد كه اين سهم مثل گذشته تخصيص خواهد يافت و با اجراي پروژه آبرساني از سد اميركبير به تهران، از ميزان اين سهم كاسته نخواهد شد.