کد خبر: 751207
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۶
سپاه جذب می‌کند، شما فراری می‌دهید
ابراهيم اصغرزاده روز يك‌شنبه در دانشگاه شريف با ژست عوامفريبانه و كنايه‌اي نخ‌نما شده به قرارگاه خاتم‌الانبياي سپاه، (كه مشغول ساختن پارس جنوبي و دهها پروژه عمراني در كشور است و فعلاً هيچ پولي هم از دولت نمي‌گيرد) ورود سپاه به اقتصاد را علت بيكاري فارغ‌التحصيلان دانشگاه شريف دانست، چون احتمالاً افرادي كه سپاه در پروژه‌هايش به كار مي‌گيرد از اسرائيل آورده شده‌اند! اين عوامفريب مدرن اشاره نكرد كه مهندسين پروژه‌هاي مترو در زير زمين، پارس جنوبي و موشكي  سپاه از همان بچه‌هاي شريف هستند و مركز تحقيقات شهيد رضايي دانشگاه شريف با همت بسيج و سپاه راه‌اندازي  شده و اكنون دهها نفر از همين مهندسان شريف در آن مشغول و بخش زيادي از اعضاي سپاه فارغ‌التحصيلان شريف هستند. سهم آقاي اصغرزاده و دوستانش از به كارگيري دانشجويان شريف كجاست؟ در دولت اصلاحات و سازندگي چند نفر از فارغ‌التحصيلان شريف به كار گرفته شده‌اند؟ دوستان ايشان در فراري دادن فارغ‌ا‌لتحصيلان شريف به خارج چقدر نقش دارند؟ بررسي‌‌ها نشان مي‌دهد برخي اساتيد وابسته  به يك جناح بيشترين نقش را در خروج نخبگان شريف داشته‌اند و در عين حال سپاه بيشترين جذب خود را به دانشگاه شريف اختصاص داده است.

فرزند نجف‌آباد هم پيدا شد
مصطفي معين چند روز پيش در دانشگاه شيراز شكست خود را كه شكست اصلاح‌طلبان در انتخابات رياست‌جمهوري 1384 محسوب مي‌شود، به تقلب ارجاع داد و علت آن را بالاتر بودن رأي احمدي‌نژاد نسبت به خودش در شهر نجف‌آباد دانست. معلوم نيست ايشان با طرح شعار «دمكراسي‌خواهي» و اعتراف به «حاكميت دوگانه» كه سعيد حجاريان در برنامه تلويزيوني از وي گرفت توقع داشته مردم مذهبي و شهيد‌پرور نجف‌آباد چه گلي به سرش بزنند و چون توجهي به وي نكرده‌اند ايشان نيز از قاعده فرزند و داماد پيروي كرده‌اند.
 ايشان شخصيت سياسي نيست و بهتر است اگر براي نظام هم مي‌خواهد مؤثر باشد و كارآمدي نظام را در حوزه درمان آلرژي نشان دهد و اگر علاقه‌مند به كار براي خداست باز همان كار بهتر است چون سياستمدار نيست مراقب سوءاستفاده اعضاي حزب يك و 2 مشاركت باشد.

ادامه فتح‌ لانه جاسوسي  تقصير امام(ره) بود!
ابراهيم اصغرزاده از توابين فاتح لانه جاسوسي روز يك‌شنبه در دانشگاه شريف طوري صحبت كرده كه انگار مي‌رفته در سفارت امريكا گرگم به هوا بازي كند و خيلي كار را جدي نگرفته بوده است و رفتار وي صرفاً يك احساس جواني براي هويت‌يابي بوده است.
وي مي‌گويد: «حمله به سفارت امريكا (نه لانه جاسوسي) قرار نبود به يك تسويه‌حساب طولاني تبديل شود و بعد از حمايت امام و مردم ماجرا طولاني شد.» ظاهراً طولاني بودنش را صرفاً گردن امام و مردم مي‌اندازد و امريكا با آن همه ترور و هشت سال جنگ و ... هيچ نقشي در استمرار ماجرا نداشته است. ايشان كه به پاس نقش داشتن در تصرف لانه جاسوسي بلافاصله فرمانده سپاه قزوين شد، احساس مي‌كند اگر قدري هم امريكا را مقصر بداند پرستيژ روشنفكري‌اش به هم مي‌ريزد. وي حمايت امام از حركت دانشجويان را نه تنها نقطه قوت نمي‌داند كه موجب استمرار و بد شدن رابطه مي‌داند. احتمالاً اگر امام در قيد حيات بود به توبه دعوت مي‌شد، مثل خودشان كه نه تنها از مبارزه با استكبار دست كشيدند و توبه كردند بلكه تيربار خود را به سمت نظام برگرداندند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار