کد خبر: 750883
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۱
دبیر علمی همایش ملی فرش دست بافت خراسان جنوبی از برگزاری همایش ملی فرش دست بافت همزمان با ۴ و ۵ آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه بیرجند خبر داد.

حسین بارانی افزود : باوجود سابقه طولانی فرش دست بافت در خراسان جنوبی و نقش آن در اقتصاد و فرهنگ و مسائل اجتماعی منطقه، تاکنون به لحاظ علمی توجه چندانی به این صنعت صورت نگرفته است.

وی با اشاره به سابقه درخشان فرش در مناطقی ازجمله مود، درخش، قهستان و بیرجند و جایگاه آن در عرصه ملی و جهانی فرش ادامه داد: با توجه به پیشینه دانشگاهی که استان خراسان جنوبی دارد با همکاری انجمن علمی فرش ایران و دانشگاه بیرجند همایش ملی فرش دست بافت در این استان برنامه‌ریزی شد که در آذرماه امسال برگزار می‌شود.

وی ایجاد فضای مناسب برای دستاوردهای علمی- هنری پژوهشگران داخلی و خارجی با رویکرد فرش خراسان جنوبی، ایجاد زمینه برای تبادل اطلاعات علمی و هنری و نیز انتقال‌یافته‌های جدید به پژوهشگران و استادان، شناسایی و معرفی جلوه‌های زیبای هنر فرش دست باف خراسان جنوبی را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش ذکر کرد.

وی ادامه داد: پس از داوری‌های صورت گرفته ۱۴۵ چکیده مقاله پذیرفته شد که در مدت دو روز برگزاری این همایش ارائه خواهند شد.

به گفته وی پیش از این برنامه ریزی شده بود این همایش ۱۵ و ۱۶ مهر ماه برگزار شود که با تمدید مهلت ارسال مقالات زمان برگزاری این همایش نیز به ۴ و ۵ آذر ماه تغییر پیدا کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار