کد خبر: 750870
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۴
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان لرستان گفت: آب 60 روستای شهرستان کوهدشت قطع و حدود 3 میلیارد تومان خسارت به شبکه آب‌رسانی روستایی این شهرستان وارد شده است.

علیرضا کاکاوند گفت: در پی سیلاب اخیر در شهرستان کوهدشت، به شبکه آب‌رسانی روستاهای این شهرستان خسارت وارد شده و در حال حاضر آب 60 روستای کوهدشت قطع‌شده است.

وی بابیان اینکه قطعی آب در این روستاها بیشتر به دلیل قطعی برق است، افزود: چون شبکه آب‌رسانی بیشتر این روستاها به‌وسیله پمپاژ انجام می‌شود در پی قطع شدن برق، آب نیز قطع‌شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان خسارت به شبکه آب‌رسانی روستایی شهرستان کوهدشت را حدود 3 میلیارد تومان اعلام و عنوان کرد: در برخی روستاها اکیپ‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی ورود کرده‌اند ولی در اکثر روستاها به دلیل مسدود بودن راه‌های ارتباطی، اقدامی انجام‌نشده است.

وی با اشاره به اینکه اکیپ‌ها و تانکرهای آب‌رسانی آماده خدمت‌رسانی هستند، بیان کرد: بر اساس قولی که اداره راه و شهرسازی استان داده راه‌های ارتباطی تا ظهر فردا باز می‌شود که در این صورت شرکت آب و فاضلاب اقدامات لازم جهت رفع قطعی آب را انجام می‌دهد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار