کد خبر: 747231
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور ازافتتاح بزرگترین موزه کشور در جوار آرامگاه حافظ در سال آینده خبرداد.
بزرگترین موزه کشور در جوار آرامگاه حافظ افتتاح می شود

بهمن نامور در مراسم یادروز حافظ، گفت: امروز جهان نیازمند حافظ و میراث تمدنی ایرانیان است و بیش از همه نیازمند شور عرفانی حافظ هستیم، همانطور که به اندیشه سعدی و حکمت مینوی نیازمندیم.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور ادامه داد: مظامینی که از انسانیت و معنویت به ویژه از قرآن برآمده برپایه مفاهیم قرآنی است زیرا او کوشید در تاریک ترین و سردترین دوران نور قرآن بر این دوره بیفکند.

بهمن نامور مطلق با اشاره به اینکه هیچ ترجمه ای در دنیا توان بلاغت شعر حافظ را ندارد گفت : بیش از همه آثار حافظ به دلیل عمق مفاهیم انسانی مورد توجه جهان قرار گرفته است آنگاه که «گوته» در کشورهای آلمانی زبان، «پوشکین» در کشورهای روس زبان تکثیر شد حافظ بیش از این ها در جهان متکثر است.

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور همچنین افزود: حافظ در اشعار و افکار شاعران ایرانی و جهانی بینامتنی و بیش متنی است به نحوی که شاعران پس از وی را پسامد او می نامند که قدرت او را نداشتند.

وي فهرست پسامدان فرهنگی حافظ را بسیار طولانی و به درازای تاریخ عنوان کرد و ادامه داد: غزل سرایان ایرانی بلکه محققان تطبیقی یا فرزانگان از شعر او بهره ها بردند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار