کد خبر: 746375
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک تصادف مرگبار در مشیریه خبر داد و گفت:در این حادثه زن جوان زیر چرخ های کامیون جان سپرد.
مهر: سرهنگ مراد مرادی درباره جزییات این تصادقف مرگبار گفت : در ساعت ۱۷:۳۳ دیروز وقوع یک  مورد سانحه رانندگی در خیابان مشیریه (۲۰ متری اعظم) به مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام شد.

وی افزود:  با حضور ماموران پلیس راهور در محل حادثه مشخص شد در این حادثه یک دستگاه کامیون به هنگام حرکت و به دلایل نامعلوم  از مسیر اصلی منحرف و با یک عابر پیاده که یک خانم ۲۷ ساله بود به شدت برخورد کرد که به دلیل این تصادف زن جوان به شدت مجروح و ترافیک سنگینی در محل حادثه ایجاد شد.

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت : به دلیل شدت جراحات وارده عابر پیاده در دم فوت کرد .جسد زن جوان توسط اورژانس به پزشکی قانونی منتقل شد . کارشناسان پلیس راهورمشغول بررسی علت وقوع این حادثه هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار