کد خبر: 745278
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۹
مشاور عالي كانون صنايع غذايي درباره وضعيت توليد آبليموهاي صنعتي كه در آنها اصلاً از ليموترش استفاده نمي‌شود، گفت: در حال حاضر دو نوع آبليموي صنعتي توليد مي‌شود؛ يكي آبليموهاي 100 درصد طبيعي كه با روش‌هاي استاندارد و بهداشتي به صورت صنعتي توليد مي‌شود و ديگري آبليموهايي با فرمول‌هاي استاندارد است كه در توليد آنها از ليموي طبيعي استفاده نمي‌شود.
علي شريعتي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره وضعيت آبليموهاي صنعتي و گفته رئيس سازمان تعزيرات حكومتي مبني بر اينكه «در بازرسي از 17 كارخانه‌ آبليموسازي، يك قطره آبليموي طبيعي يافت نشد»، اظهار كرد: نظارت‌هاي سنگيني كه در صنايع توليد آبليمو و روي برندهاي توليدي وجود دارد اجازه تخلف را به آنها نمي‌دهد، لذا ما از اين نظارت‌ها و رسوايي متخلفان انگشت‌شمار حمايت مي‌كنيم.
وي اظهار كرد: به علت تفاوت قوانين و تكثر واحدهاي صنفي، اين نظارت با آن شدتي كه بايد، اعمال نمي‌شود و همين عدم توازن در نظارت‌ها روي صنايع و صنوف غذايي باعث مي‌شود برخي ‌واحدهاي صنفي به حياط خلوت متخلفان تبديل شوند.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار