کد خبر: 739631
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران از روش جدیدی برای مقابله با مگس‌های سفید خبر داد و گفت: تا یک ماه دیگر با سرد شدن هوا، مگس‌های سفید از تهران می‌روند.
مهر: رحمت‌اله حافظی با بیان اینکه به صورت پایلوت در منطقه 9 تهران سمپاشی‌هایی برای مقابله با مگس سفید انجام شده است، گفت: این سموم ارگانیک است و لطمه‌ای به محیط‌زیست نخواهد زد. اگر نتیجه این سمپاشی رضایت‌بخش باشد، در سایر مناطق نیز از این روش استفاده، تا مشکل وجود مگس‌های سفید در پایتخت حل شود اما باز هم ممکن است سال آینده با این پدیده مواجه باشیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا جمعیت مگس‌های سفید نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است، گفت: کارشناسان این حوزه معتقدند تخم‌گذاری این حشرات بسیار بالا و قدرت تکثیر زیادی دارند، اما اگر سمپاشی‌ها نیز جواب ندهد، تا یک ماه آینده با سرد شدن هوا مگس‌های سفید از پایتخت می‌روند.

حافظی با تاکید بر اینکه مگس‌های سفید برای سلامت شهروندان تهرانی خطری ندارند، گفت: این مگس‌ها اذیت‌کننده هستند اما تهدیدکننده نیستند و وزارت بهداشت نیز پیشنهاد داده در محلاتی که این حشرات جمعیت بالایی دارند برای آنکه شهروندان دچار اذیت نشوند، از ماسک استفاده کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار