کد خبر: 738038
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
دبیر اجرایی نخستین کنگره بین‌المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران گفت: این گنگره از ۱۶ تا ۲۰ شهریور امسال در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می‌شود.

غلامعلی حمیدی در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه این کنگره به عنوان یکی از بزرگترین رخدادهای علمی و پژوهشی کشور مطرح است، افزود : 950 چکیده مقاله به این کنگره ارسال شده و در این کنگره جدیدترین دستاوردهای علمی و نتایج پژوهشی محققان ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: یک هزار و 158 نفر برای حضور در این کنگره ثبت‌نام کردند و از تعداد خلاصه مقالات رسیده نیز 758 مقاله به صورت پوستر، 164 مقاله به سخنرانی و 7 مورد در قالب سخنرانی کلیدی جامع در کنگره ارائه می‌شود.

دبیر اجرایی نخستین کنگره بین‌المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران گفت : در این کنگره دانشمندانی از کشورهای ژاپن، اسپانیا، کانادا و کشورهای همسایه در کنگره حضور دارند.

غلامعلی حمیدی افزود:ارائه 28‌سمپوزیوم در قالب سخنرانی و پوستر در 4‌سالن به صورت صبح و عصر با موضوعات قلب و عروق، کلیه، دیابت، صرع و تشنج، اعتیاد، تنفس، اعصاب (حافظه و یادگیری) و درد، از برنامه‌های این کنگره به شمار می‌رود.

وي افزود: تشکیل مجمع عمومی کنگره، انتخابات انجمن و برنامه ریزی برای بیست و سومین کنگره، انتخاب محققین جوان برتر، بزرگداشت پیشکسوتان فیزیولوژی و فارماکولوژی، جلسه کارآفرینی برای فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها و برپایی نمایشگاه محصولات دارویی، تجهیزات پزشکی و محصولات تحقیقاتی داخلی از برنامه های جانبی این کنگره است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار