کد خبر: 734420
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳
همزمان با آغاز دهه کرامت، کاروان های پیاده شهرستان های کرمان، بافق و کاشمر وارد مشهد مقدس شدند.

دبیر جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: کاروان کرمان شامل 180 نفر و کاروان های بافق و کاشمر به ترتیب شامل 150 و 120 نفر است.

حسین رضایی افزود: زائران بافقی هزار و 118 کیلومتر مسیر این شهرستان تا مشهد را در مدت 25 روز پیاده پیمودند تا به مشهد رسیدند.
دبیر جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا (ع) با بیان اینکه تا پایان دهه کرامت شش کاروان دیگر از زائران پیاده بارگاه منور علی بن موسی الرضا(ع) به پایتخت معنوی ایران اسلامی خواهند رسید پیش بینی کرد: همزمان با دهه کرامت بیش از دو هزار و دویست نفر در قالب کاروان های پیاده به مشهد مشرف شوند.


وی اعلام کرد: در حال حاضر 1200 نفر از عاشقان امام هشتم(ع) در قالب بزرگترین کاروان زائران پیاده از نیشابور در سایت زائران پیاده ثبت نام کرده اند که در روز یکم شهریور ماه عازم مشهد خواهند شد.

دبیر جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا(ع) افزود: کاروان هایی از شهرهای گنبدکاووس، تربت حیدریه، سرخس و فریمان نیز برای حضور در مشهد، در سایت زائران پیاده ثبت نام کرده اند که تا چهارم شهریور ماه وارد مشهد شده و مورد پذیرایی قرار خواهند گرفت.

رضایی خاطر نشان کرد: همه هزینه کاروان های زائران پیاده با کمک خیران تامین و پرداخت می شود.

جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده امام رضا(ع) یک مجموعه خودجوش مردمی است که برای خدمات دهی به زائران پیاده فعالیت می کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار