منوچهر سالاری گفت: طرح استفاده از سیستم های تولید برق خورشیدی برای تامین روشنایی سیاه چادرهای عشایر هرمزگان از سال 1391 با اعتباری بیش از 34 میلیون تومان آغاز شده است.وی ادامه داد: به دلیل حمل و نقل و نصب آسان سیستم تولید برق خورشیدی و تامین روشنایی خانه های عشایر و دادن خدمات بهتر به این قشر از مهم ترین اهداف اجرای این طرح است .
مدیر امور عشایری جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه تاکنون 20 عدد از سیستم های تولید برق خورشیدی در مناطق عشایری نصب شده افزود: با اجرای کامل این طرح 722خانوار عشایر استان از برق خورشیدی بهره مند می شوند.سالاری گفت: با رایزنی های صورت گرفته با شرکت توزیع برق استان در صورت تامین اعتبارات لازم همه عشایر تا پایان سال از نعمت برق خورشیدی بهرهمند می شوند.
وی ادامه داد: در اجرای طرح مطالعات جامع عشایری استان بهره گیری از انرژی خورشیدی برای تامین برق خانوارهای عشایر یکی از برنامه های محوری حوزه امور عشایر سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان به شمار می رود.سالاری افزود: در حال حاضر بیش از 3 هزار خانوار عشایر هرمزگان در شهرستان های رودان، پارسیان، حاجی آباد، میناب، بندرعباس، بشاگرد و بستک زندگی می کنند و عمدتا به کار دامپروری مشغول هستند.