کد خبر: 733542
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱
وکیل «ادوارد اسنودن» پیمانکار پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا امروز اعلام کرد که او برنامه ای برای ترک روسیه ندارد.
اسپوتنیک: «کوچرنا» وکیل «ادوارد اسنودن» پیمان کار پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا گفت: اسنودن در روسیه بوده و حالش خوب است. به گفته وی اسنودن برنامه ای برای ترک روسیه ندارد.

یک ماه پیش کوجرنا اعلام کرده بود که موکلش قصد بازگشت به آمریکا را دارد، اما نمی تواند به محاکمه عادلانه در آمریکا اعتماد کند. در ژوئن سال ۲۰۱۳، اسنودن به افشای اسناد دولتی طبقه بندی شده اقدام کرد که نشان می داد آژانس امنیت ملی آمریکا به جاسوسی گسترده ای از شهروندان این کشور مبادرت نموده بود.

در ماه جولای همان سال، روسیه با پناهندگی موقت یک ساله او موافقت نمود. در اول آگوست سال ۲۰۱۴ و پس از اینکه اسنودن یک سال را در روسیه گذرانده بود، اجازه اقامت سه ۳ به وی داده شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار