کد خبر: 733381
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار ایلام ازحضور واعلام آمادگی یک شرکت بزرگ نفتی روسیه برای سرمایه گذاری در اجرای چهار پروژه نفت و پتروشیمی این استان خبر داد.

حشمت الله عسگری به دنبال برگزاری نشست با این هیات روسی گفت: این چهار پرژه شامل حفاری و برداشت نفت از میدان نفتی چنگوله مهران، احداث پالایشگاه نفت در مجاورت میدان های نفتی آذر و چنگوله مهران، ایجاد پالایشگاه نفت دهلران و ایجاد مجتمع پتروشیمی دهلران است.

وی حجم سرمایه گذاری مورد نیاز این چهار پروژه را بیش از هفت میلیارد دلارعنوان کردو افزود: مطالعات لازم در بخش های مختلف برای اجرای این طرح ها انجام شده و زیرساخت های مورد نیاز از جمله زمین، آب، برق و ... با کمترین هزینه فراهم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار ایلام با بیان اینکه تفاهم نامه کلی با این شرکت منعقد شده است، گفت: پیرو این تفاهم نامه نشست هایی در خصوص مباحث فنی و بررسی جزییات برگزار می شود.

عسگری افزود: در روزهای گذشته متقاضیان زیادی برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی به این استان مراجعه کرده اند بنابراین این شرکت روسی باید در کمترین زمان ممکن اسناد هویتی و توان فنی خود را به وزارت نفت ارائه کند.

وی ادامه داد: انعقاد تفاهم نامه این شرکت روسی با استانداری ایلام ضروری است اما کافی نیست و باید اسناد و مدارک لازم از سوی این شرکت به وزارت نفت ایران ارائه شود.






نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار