کد خبر: 727265
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: سطح مبارزه با ملخ مراکشی و آسیایی در مغان به 7 هزار هکتار کاهش یافت.

علی اکبر حسنیان در جلسه کمیته مبارزه با آفات نباتات در جهاد کشاورزی پارس‌آباد اظهار کرد: ما با روش‌های علمی و جدید سعی کردیم تا با آفات و امراض مقابله کینم که در این راستا مقابله با ملخ‌های مهاجم در اولویت قرار گرفته است. وی افزود: سال‌هاست که این نوع ملخ در منطقه مغان به لحاظ وجود کانون‌های فعال رشد و تکثیر می‌یابند که برای مبارزه با آنها اعتبارات سرسام‌آوری هزینه می شود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: امسال با برنامه‌ریزی‌های اساسی قبل از تبدیل پوره به ملخ عملیات مبارزه انجام گرفت و با کانون کوبی به موقع ضمن اینکه از گسترش و هجوم آنها به مزارع جلوگیری شد و توانستیم با کاهش هزینه سمپاشی و حفاظت از محیط زیست مبارزه اقتصادی را در پیش بگیریم .

حسنیان افزود: سال گذشته سطح مبارزه بالغ بر 16 هزار هکتار بود که امسال این رقم به 7 هزار هکتار کاهش یافت که این امر نشانگرافزایش بهره‌وری در این بخش از فعالیت های کشاورزی است.

این مسئول گفت: بنا به هماهنگی‌های قبلی که در حوزه مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت قبل از آغاز انجام عملیات مبارزه با اطلاع رسانی به موقع به عشایر وزارعان منطقه که از ورود دام و احشام خود به منطقه عملیاتی مبارزه جلوگیری کنند تا متحمل خسارات مالی و تولیداتی خود نشوند. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: اگر لحظه‌ای در این مبارزه تأخیر کنیم ملخ‌های مراکشی و آسیایی با طغیان خود در مسیر راه پروازی خود تمام مراتع و مزارع را تخریب و از بین خواهند برد که از لحاظ اقتصادی خسارات جبران ناپذیری ایجاد می شود.


 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار