کد خبر: 726857
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷
خبرهای ضدونقیضی از احتمال برکناری محمدبن سلمان از پست های جانشین ولیعهدی پادشاه و وزارت دفاع عربستان و انتخاب متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز به جای وی وجود دارد.

خبرگزاری صدا و سیما: خبرهای ضدونقیضی از احتمال برکناری محمدبن سلمان از پست های جانشین ولیعهدی پادشاه و وزارت دفاع عربستان و انتخاب متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز به جای وی وجود دارد.
 
به گزارش پایگاه اینترنتی میدل ایست پانوراما، یک منبع در گارد ملی سعودی که به شخصیت های دربار نزدیک است تاکید کرد: رایزنی هایی بین شخصیتهای خاندان حاکم عربستان سعودی درزمینه تعیین متعب بن عبدالله بن عبدالعزیز به عنوان جانشین ولی عهد و وزیردفاع این کشور درجریان است تا خانواده آل سعود از فروپاشی مصون بماند به ویژه اینکه محمد بن سلمان فرزند پادشاه عربستان که این دو پست مهم را به عهده دارد در شرایط نامشخصی مخفی است.
 
این منبع به نقل از روزنامه لحج گفت: بزرگان رژیم آل سعود به ویژه کسانی که مخالف جنگ با یمن بودند و همچنین با وصیت عبدالعزیز پادشاه سابق برای تعیین ولیعهد و جانشین ولیعهد مخالفت می کردند، به دلیل سیاست های کودکانه پادشاه این کشور و فرزند وی از فروپاشی خاندان آل سعود نگران هستند.
 
این منبع افزود: مقامات رژیم آل سعود مجبور شدند این تصمیم را بگیرند زیرا پس از زخمی شدن محمد بن سلمان وزیر دفاع عربستان بر اثر اصابت موشک به پایگاه السلیل ریاض احتمال کشته شدن وی نیز وجود دارد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۸
0
0
متعب وزیر دفاع و رئیس گارد بشه یک هفته ای سلمان رو میکشه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار