کد خبر: 723160
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف بیش از یک تن و 739 کیلوگرم مواد مخدر و دستگیری 8 قاچاقچی در این استان خبر داد.

حسین رحیمی اظهار کرد: در دو درگیری مسلحانه ماموران انتظامی با قاچاقچیان مسلح در شهرستان‌های ایرانشهر و زاهدان، یک تن و 739 کیلوگرم مواد مخدر کشف و 8 قاچاقچی دستگیر و 6 دستگاه خودروی سبک نیز توقیف شد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر در راستای مبارزه با قاچاقچیان و سوداگران مرگ با استفاده از اقدامات تخصصی و پشتیبانی‌های فنی از فعالیت باند قاچاقچیان مواد مخدر که با استفاده از دو دستگاه خودروی تیز رو اقدام به حمل و جا‌به جایی مواد مخدر در سطح گسترده می‌کردند، با خبر شدند.

این مسئول ادامه داد: پس از شناسایی دقیق محل تردد خودرو پژو 405 حامل مواد مخدر توسط ماموران، بلافاصله تیم‌های عملیاتی پلیس وارد عمل شده و به خودروی حامل مواد مخدر دستور ایست داده که راننده بدون توجه به دستور پلیس و با تیراندازی قصد فرار داشته که با اقدام به موقع ماموران، خودرو توقیف و در بازرسی دقیق از این خودرو 200 کیلوگرم تریاک را کشف و یک قاچاقچی را دستگیر کردند.

وی ادامه داد: ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر در ادامه این عملیات پس از شناسایی محل دپو مواد مخدر با هماهنگی مرجع قضایی و با اعزام یگان‌های عملیاتی محل مورد نظر را محاصره و در بازرسی دقیق از این مکان، مقدار 782 کیلوگرم تریاک، 60 کیلوگرم حشیش، یک قبضه سلاح غیرمجاز و مهمات مربوطه را کشف و ضمن توقیف یک دستگاه خودروی تویوتا از سوداگران مرگ، تعداد 4 قاچاقچی را نیز دستگیر کردند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار