
مدیرامورشهرستان زنجان با اعلام این خبر گفت:35 هزار و 945 فقره از
مشترکین خانگی و 9 هزار و 106 مشترک غیرخانگی جزء مشترکین کم مصرف ما می
باشند .
داودرستم خانی به تعداد انشعابات آب اشاره کرد و گفت : در حال حاضر 110 هزار و 860 فقره انشعاب آب در شهر زنجان وجود دارد که 260 اشتراک مربوط به فضای سبز شهرداری است .
وی تصریح کرد : امسال برای تامین آب شرب شهر زنجان 4 حلقه چاه وارد مدار شده وهم اکنون در کل 43 حلقه چاه در مدار بهره برداری قراردارد و در حال حاضر آب با دبی 1383 لیتر درثانیه به شهر زنجان تزریق می شود .
مدیرامورآبفای زنجان گفت : سرانه مصرف آب شرب در استان205 لیتر در شبانه روز وهمچنین سرانه تولید 284 لیتربه ازای هر نفر در شبانه روز می باشد .
رستم خانی گفت : متوسط برداشت از سد تهم درنیمه اول اردیبهشت ماه سالجاری 492 لیتر در ثانیه بود ه است که تولید دو ماهه نخست سالجاری 20 درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
مدیرامورآبفای زنجان خاطرنشان کرد : برای تعادل در شبکه و عدم قطعی باید فشار در شبکه را مدیریت کنیم این در حالی است که مردم به فشار بالای آب در شبکه عادت کرده اند و با کوچکترین تغییر در فشار آب معترض می شوند .