کد خبر: 723106
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۲
صادق زيبا كلام:
صادق زيباكلام، فعال سياسي اصلاح‌طلب كه همواره به عنوان يكي از حاميان پر و پا قرص هاشمي رفسنجاني شناخته مي‌شود، گفت: به نظر من هاشمي نسبت به دهه 60 دچار تغيير و تحول شده است.
زيباكلام در گفت‌وگو با تسنيم در پاسخ به اين سؤال كه آيت‌الله هاشمي رفسنجاني اخيراً گفته است اين من نيستم كه عوض شده‌ام بلكه مخالفان سابق من عوض شده‌اند و به همان دليل الان مواضع مشتركي داريم، تأكيد كرد: به نظر من آقاي هاشمي رفسنجاني 50‌درصد درست مي‌گويد. وي افزود: واقع مطلب اين است كه خيلي از كساني كه قبلاً از ايشان انتقاد مي‌كردند متوجه شده‌اند كه اشتباه مي‌كردند و از اين بابت آقاي هاشمي رفسنجاني درست مي‌گويد.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران افزود: اما آقاي هاشمي رفسنجاني هم دچار تغيير و تحول شده و متوجه شده است كه دموكراسي و آزادي‌خواهي و حقوق بشر و انتخابات آزاد و حاكميت قانون مهم است. همچنان كه خيلي از چپ‌هاي ما و خيلي از راديكال‌هاي ما كه در دهه 60 چپ و تندرو بودند، درست مثل هاشمي رفسنجاني متوجه شده‌اند كه اتفاقاً مباحثي كه ذيل جامعه مدني و توسعه سياسي مي‌آيد، اگر از «مرگ بر امريكا» گفتن اهميتش بيشتر نباشد، كمتر نيست.
روي ديگر سخن زيبا كلام در واقع اين است كه هاشمي رفسنجاني در گذشته به مفاهيمي مانند دموكراسي، آزادي‌خواهي، حقوق بشر، انتخابات آزاد و حاكميت قانون اعتقادي نداشته است و اكنون دچار تغيير و تحول شده و به اين مفاهيم اعتقاد دارد. او در واقع آيت‌الله هاشمي رفسنجاني را به ديكتاتوري فردي متهم كرده است!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار