کد خبر: 718719
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
مدیرعامل نیروگاه شهید عباسپور خبر داد:
بهره برداران نیروگاه اول سد و نیروگاه شهید عباسپور، در یک مانور عملیاتی، سطح آمادگی و سرعت عمل خود را به منظور حفظ آمادگی خطوط و واحدها در هنگام فروپاشی احتمالی شبکه برق کشور به نمایش گذاشتند.
معصومه صالحی

 مدیرعامل شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه شهید عباسپور گفت: در عملیاتی آزمایشی که به منظور حصول اطمینان از میزان ارتقای سطح آمادگی و سرعت عمل بهره برداران نیروگاه اول سد شهید عباسپور در مواقع احتمالی فروپاشی (قطعی سراسری) شبکه برق برگزار شد، تست های فنی مختلفی از جمله باز وصل و جزیره ای شدن شبکه برق مورد اجرا و بررسی قرار گرفت.

سید حمید صالحی، واحد سه نیروگاه اول و خط داران در کلید خانه سد شهید عباسپور را به عنوان محدوده عملیاتی این مانور آزمایشی عنوان کرد.

وی ضمن مثبت ارزیابی کردن این عملیات افزود: انجام اینگونه آزمایش ها علاوه بر بالا بردن سطح دانش بهره برداران، قابلیت اطمینان نیروگاه را در زمان ایجاد بحران احتمالی فروپاشی شبکه برق در شرایط ایده آل قرار می دهد.

فروپاشی شبکه اصطلاحاٌ به ایجاد قطعی سراسری در شبکه برق کشور از جمله در نیروگاه ها، کارخانه و مراکز بزرگ صنعتی اطلاق می شود و آمادگی نیروگاهها جهت انجام سریعترین فوریت های فنی و برقدار نمودن شبکه برق در این شرایط احتمالی می تواند از بروز خسارات و زیان های جبران ناپذیر جلوگیری کند.

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر