کد خبر: 705932
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۰
گفت و گوي «جوان» با داود بيدل، كارگردان «روزگاري عشق و خيانت»
فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» اولين ساخته داود بيدل و با تهيه‌كنندگي روح اله شمقدري از 15 بهمن ماه اكران شده است. اكثر كساني كه با اكران و فصل‌هاي متنوع آن آشنا هستند به خوبي مي‌دانند كه اكران يك فيلم در اين بازه زماني بدترين وقت اكران براي يك فيلم است. هر چند پيشتر و در جريان برپايي جشنواره سي و دوم فيلم فجر نيز اين فيلم با بي‌مهري‌هاي متعددي مواجه شده بود، از جمله مي‌توان به عدم برگزاري نشست خبري اين فيلم اشاره كرد كه در نوع خودش جالب توجه است.
مصطفي شاه‌كرمي
فيلم  سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» اولين ساخته داود بيدل و با تهيه‌كنندگي روح اله شمقدري از 15 بهمن ماه اكران شده است. اكثر كساني كه با اكران و فصل‌هاي متنوع آن آشنا هستند به خوبي مي‌دانند كه اكران يك فيلم در اين بازه زماني بدترين وقت اكران براي يك فيلم است. هر چند پيشتر و در جريان برپايي جشنواره سي و دوم فيلم فجر نيز اين فيلم با بي‌مهري‌هاي متعددي مواجه شده بود، از جمله مي‌توان به عدم برگزاري نشست خبري اين فيلم اشاره كرد كه در نوع خودش جالب توجه است.
داوود بيدل كارگردان فيلم«روزگاري عشق و خيانت» در گفت و گو با «جوان» درباره چرايي قبول چنين زماني براي اكران اين فيلم مي‌گويد: البته مباحث مربوط به اكران را تهيه‌كننده فيلم بايد پيگيري كند و بخش بسيار كمي از اين مسئله متوجه بنده به عنوان كارگردان اثر مي‌باشد. در هر حال واقعيت اين است كه بدترين زمان ممكن در ايام اكران را به ما و فيلم «روزگاري عشق و خيانت» اختصاص داده‌اند. علت قبول چنين چيزي از جانب ما هم اين بود كه تقريباً آخرين و تنها فرصت ما براي اكران محسوب مي‌شد. چه اينكه اگر غير از اين مي‌شد و اكران فيلم را به سال آينده موكول مي‌كرديم با توجه به صف طولاني درخواست فيلم‌ها براي اكران اين احتمال وجود داشت كه دوباره به ته صف برويم. به همين علت بود كه برخلاف ميلمان مجبور شديم اين بازه زماني را بپذيريم.
بيدل در ادامه با گلايه از بي‌توجهي‌هاي زيادي كه به اين فيلم شده است، اظهار مي‌دارد: بالاخره اين فيلم در راستاي اهداف اين نظام و انقلاب است و شايسته اين بود كه از جانب دستگاه‌ها و مسئولان ذي‌ربط از آن حمايت كاملي صورت مي‌گرفت. فيلم سينمايي «روزگاري عشق و خيانت» يك فيلم سياسي است اما نه سياسي حزبي يا گروهي؛ اين فيلم از هيچ گروهي دفاع نمي‌كند بلكه سياستي كه به آن پرداخته در سطح كلان كشوري و ملي است و نبايد آن را به بخش‌هاي كوچكي تقسيم كرد. اين فيلم صرفاً يك اثر سرگرم كننده نيست هر چند درام خوبي هم دارد و من سعي كرده‌ام به قصه وفا‌دار بمانم و آن را در تمام بخش‌هاي فيلم حفظ كنم. به كلامي ديگر سعي و تلاشم بر اين بود كه ساختار كلاسيك آن را حفظ كنم و فكر مي‌كنم كه فيلم اثر شريفي است.
اين فيلم روايت قصه‌اي با محوريت انقلاب اسلامي است كه جايزه كميته حمايت از فلسطين بخش تجلي اراده ملي بيست و دومين جشنواره فيلم فجر نيز به اين فيلم اهدا شد. فيلم «روزگاري عشق و خيانت» در بخش نگاه نو سي و دومين جشنواره فيلم فجر و سيزدهمين جشنواره بين‌المللي فيلم مقاومت حضور داشت و در همين جشنواره نامزد بهترين بازيگر زن براي بازي شهرزاد كمال‌زاده شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار