کد خبر: 704844
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۹
توصيه‌هاي مراجع تقليد به رئيس سازمان صدا‌و‌سيما
محمدرضا سرافراز طي سفر به شهر مقدس قم با تني چند از مراجع معزز تقليد ديدار و گفت كرد. در اين ديدارها مراجع توصيه‌هايي را براي عملكرد بهتر سازمان صدا‌وسيما بيان كردند و نسبت به برخي از ايرادات موجود، تذكراتي دادند.
محمدصادق عابديني
محمدرضا سرافراز طي سفر به شهر مقدس قم با تني چند از مراجع معزز تقليد ديدار و گفت كرد. در اين ديدارها مراجع توصيه‌هايي را براي عملكرد بهتر سازمان صدا‌وسيما بيان كردند و نسبت به برخي از ايرادات موجود، تذكراتي دادند.
به گزارش «جوان» محمدرضا سرافراز در اولين سفر رسمي بعد از تصدي پست رياست سازمان صدا‌و‌سيما به شهر قم، با چند تن از مراجع تقليد ديدار و گفت و‌گو و گزارشي از عملكرد خود را بيان كرد.
   رسانه ملي به آموزه‌هاي قرآني توجه كند
محمدرضا سرافراز در سفر خود به قم طي ديدار با آيت‌الله جوادي‌آملي گزارشي از عملكرد خود ارائه كرد. در اين ديدار حضرت آيت‌الله جوادي‌آملي با اشاره به رسالت خطير رسانه ملي در تعميق صحيح معارف ديني اظهار داشتند: براي جذب هرچه بيشتر همه انسان‌هاي حقيقت‌جو در جوامع بشري، تشريح اسرار خلقت و رموز پيدايش جهان بر مبناي آموزه‌هاي قرآن كريم در برنامه‌ريزي‌هاي ديني رسانه ملي به ويژه در برنامه‌هاي تفسيري قرآن ضروري است.
معظم‌له در ادامه با تقدير از حضور تحسين‌برانگيز مردم در راهپيمايي 22 بهمن، اين‌گونه نقش‌آفريني ملت ايران را موجب حفظ نظام اسلامي دانستند و فرمودند: وجود تهديدات فراوان حضور امريكا در خليج فارس و جنايات گروه‌هاي تكفيري از جمله تهديداتي است كه انقلاب اسلامي ايران را تهديد مي‌كند. مادامي كه مردم در صحنه حضور دارند اين نظام به بركت خون شهدا محفوظ خواهد ماند. حضرت آيت‌الله جوادي‌آملي براي رئيس رسانه ملي آرزوي موفقيت كرد و خطاب به همه مسئولان، اجراي صحيح تكليف خطير مسئوليت در نظام اسلامي را يادآور شدند و گفتند: اگر كسي الهي فكر كند و جناح‌بندي‌هاي سياسي را در مسئوليت‌ها دخيل نكند يقيناً حقوق همه را حفظ خواهد كرد، لذا بايد الهي فكر نمود و الهي عمل كرد.
   معرفي معارف اهل بيت(ع)وظيفه اصلي صدا‌وسيما
رئيس سازمان صدا‌و‌سيما همچنين به ديدار حضرت آيت‌الله صافي‌گلپايگاني رفت. در ديدار سرافراز با حضرت آيت‌الله صافي‌گلپايگاني، اين مرجع تقليد ضمن اشاره به مسئوليت بزرگ صدا‌و‌سيما اظهار داشتند: صدا‌و‌سيما يكي از نهادهاي مهم مملكتي است كه با نهادهاي ديگر كاملاً تفاوت دارد. مسئوليت بسيار بزرگ و سنگيني بر دوش شما نهاده شده است كه مهم‌ترين آنها هدايت و ارشاد مردم مي‌باشد. صدا‌و‌سيما يك مدرسه بزرگ علمي و فكري مي‌باشد كه با افكار و اعتقادات مردم در ارتباط مستقيم است، لذا بايد مدرسين اين مدرسه، انسان‌هاي آگاه، متعهد و عالم باشند.
ايشان معرفي معارف والاي اهل بيت عليهم‌السلام را از وظايف اصلي صدا‌و‌سيما دانستند و افزودند: اگر امروز دشمنان اسلام به‌خصوص گروه خطرناك و تروريستي داعش، چهره رحماني اسلام را خشن معرفي مي‌نمايند، بايد ما در مقابل بتوانيم حقيقت اسلام و معارف نوراني قرآن را به دنيا ارائه دهيم. وظيفه بزرگ شما، تبليغ مباني بلند تشيع و معارف والاي اهل بيت عليهم‌السلام است. تعظيم شعائر ديني به معناي واقعي كلمه از اهداف اوليه صدا‌و‌سيما مي‌باشد كه بايد در همه برنامه‌ها ملاحظه شود. حضرت آيت‌الله صافي در بخش ديگري از سخنان خود گفتند: در برنامه‌ها بايد از وجود علما و روحانيت آگاه كه به مسائل و مباني اسلام آگاهي كامل دارند، استفاده شود و از نشر مطالب ضعيف و سست كه موجب رنجش خاطر مردم با ايمان مي‌شود، جلوگيري شود. ايشان توجه به مسئله حجاب و عفاف در برنامه‌هاي مختلف صدا‌و‌سيما را لازم دانسته و بيان داشتند: سعي كنيد در تمام فيلم‌ها و برنامه‌ها، عفاف و حجاب و پوشش اسلامي مراعات شود و از نشان دادن صحنه‌هايي كه مخالف با عفاف و حجاب است، جلوگيري گردد.
حضرت آيت‌الله صافي‌گلپايگاني در بخش ديگري از سخنان خود با توجه به اينكه سال جديد با ايام فاطميه تقارن دارد، گفتند: خيلي مواظب باشيد كه احترام ايام فاطميه نگهداري شود و در برنامه‌هاي خود حرمت اين ايام مقدس حفظ شود و نوروز امسال نوروز فاطمي باشد.
   صدا‌و‌سيما گرفتار فرهنگ غرب نشود
حضرت آيت‌الله مكارم‌شيرازي در ديدار رئيس سازمان صدا‌و‌سيما با وي ضمن اشاره به تلاش‌ رسانه‌هاي غربي براي جذب مخاطبان بيشتر اظهار داشتند: رسانه‌هاي غربي با هر قيمتي كه باشد تنها به دنبال جذب مخاطب هستند و در اين‌ زمينه هيچ قيد و شرطي ندارند، بنابراين انواع سريال‌هاي فاسد را نمايش مي‌دهند.
ايشان افزودند: غربي‌ها به دنبال پياده كردن سياست‌هاي مخرب خود در قالب برنامه‌هاي مختلف هستند و در اين‌باره نيز تلاش‌هاي مستمري دارند؛ در حالي كه برنامه‌هاي ما در چارچوب‌ ارزش‌هاي اسلامي بوده و حتي جذابيت‌هاي ايجاد شده براي جذب مخاطبان غيراسلامي نيستند.
حضرت آيت‌الله مكارم‌شيرازي با بيان اينكه صدا‌و‌سيما بايد بسيار مراقب باشد تا در پخش برنامه‌ها به صورت آگاهانه و ناآگاهانه گرفتار فرهنگ غرب نشود، تأكيد كردند: فرهنگ ما فرهنگ اسلامي و ارزشي و انساني است كه بايد به دنبال بيان اين فرهنگ باشيم.
معظم‌له آموزش دادن به زير مجموعه‌ها را از جمله راه‌هاي گرفتار نشدن برنامه‌هاي صدا‌و‌سيما به فرهنگ غرب عنوان كردند و بيان داشتند: بايد دو نوع آموزش عمومي و تخصصي به افراد داده شود تا موفقيت بيشتر حاصل شود؛ براي نمونه افرادي مي‌گويند كه برخي از سريال‌ها يأس‌آور بوده و خانواده‌ها را تحت‌تأثير قرار مي‌دهند و ممكن است سبب ضعيف شدن پيوند خانواده‌ها باشد نسبت به اين موضوعات توجه ويژه‌اي شود. اين مرجع تقليد با تأكيد بر اينكه غربي‌ها بيشتر به دنبال پياده كردن اهداف خود از طريق رسانه‌ها هستند، گفتند: به همان اندازه كه ما نسبت به مسائل نظامي، سياسي و اقتصادي اهميت مي‌دهيم، بايد نسبت به رسانه مهمي مثل صدا‌و‌سيما توجه داشته باشيم.
ايشان تصريح كردند: صدا‌و‌سيما گاهي به سبب نداشتن بودجه مالي به برخي از تبليغات جذب مي‌شود كه شكل ارزشي ندارد؛ برخي از برنامه‌هاي تبليغاتي ناسالم هستند، اين تنها به صدا‌و‌سيما لطمه نمي‌زند، بلكه اعتماد افكار عمومي را نيز كم مي‌كند؛ در حالي‌كه اعتماد مردم مهم‌ترين سرمايه‌ها است.
معظم‌له با اشاره به تلاش دشمنان در جهت اسلام‌ستيزي و شيعه‌ستيزي نيز بيان داشتند: بايد در برابر هر دو جريان به صورت مستقيم و غيرمستقيم ايستادگي كرد؛ متأسفانه برخي نسبت به اسلام‌هراسي حساسيت داشته و به شيعه‌هراسي توجه ندارند. اين از وظايف مهم صداوسيماست.
حضرت آيت‌الله مكارم‌شيرازي در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر نمايش برنامه‌هاي اخلاقي از صدا‌و‌سيما بيان داشتند: به سبب تلاش شبكه‌هاي ماهواره‌اي در پخش برنامه‌هاي منحرف، خانواده‌ها گرفتار تزلزل شده‌اند، در حالي‌كه سنگ بناي هر جامعه‌اي خانواده است كه صدا‌و‌سيما بايد به اين امر مهم توجه داشته باشد و برنامه‌هايي توليد كند كه اخلاق اسلامي را در جامعه مخصوصاً در خانواده‌ها گسترش دهد.
ديدار محمدرضا سرافراز با آيت‌الله نوري‌همداني بدون حضور خبرنگاران صورت گرفت. در اين ديدار آيت‌الله نوري‌همداني با تأكيد بر لزوم توجه بيشتر به فرهنگ ديني و اسلامي در سازمان صداوسيما، خواستار توجه ويژه به معرفي شهدا و فرهنگ شهادت در رسانه ملي شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار