کد خبر: 691456
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۲
فرماندار فردیس بیان کرد:
فرماندار فردیس با اشاره به اعلام نرخ جدید نان و نظرات مردم و نانواها در این بخش گفت: مشکلات نانوایی ها را در اسرع وقت پیگیری و رسیدگی می شود.

مهدی مهرور در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان فردیس افزود: در کنار بررسی مشکلات نانوایی ها ، کیفیت پخت نان و رعایت قوانین مربوط به پخت نان کنترل و نظارت می شود.

وی گفت: قرار است نانوایی های اضافی در سطح مناطق برخوردار حذف و به مناطق محروم انتقال یابند.

فرماندار فردیس افزود: سهمیه آرد نانوایان این شهرستان دوهزار و 672 تن درماه است و سرانه آرد برای هر نفر پنج کیلو وهفت گرم تعیین شده است.

مهرور افزود: درجه بندی نانوایی ها از مواردی است که تاکنون برخی نانواها از این طرح استقبال کرده اند.

 

امسال یک هزار و 600 پرونده نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی کرج ارجاع شده است

 

در ادامه این نشست معاون نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: طی 10 روز گذشته 400 مورد بازرسی از نانوایی های شهرستان فردیس داشتیم که 25 درصد آنها به شناسایی تخلفات انجامید.

سیامک آقایی افزود: کم فروشی و گران فروشی عدم رعایت ضوابط بهداشتی از تخلفات این نانوایان بوده است.

وی اظهار کرد: نانوایی هایی که مرتکب تخلف شوند در مرحله اول و دوم جریمه و بارسوم با نصب بنر و در مرحله چهارم اقدام به لغو مجوز کسب می شوند.

آقایی گفت: همچنین استفاده از آرد سبوس دار درپخت نان به ویژه نان سنگک در دستور کار قرار گرفت.

معاون نظارت و بازرسی صنعت،معدن وتجارت استان البرز گفت: با نانوایی هایی که در پخت نان از جوش شیرین و مواد افزونی غیرمجاز استفاده کنند به شدت برخورد می شود.

رییس شعبه تعزیرات حکومتی کرج در این نشست گفت: امسال یک هزار و 600 پرونده نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی کرج ارجاع شده است.

هوشنگ محمدی افزود: تخلفات این نانوایی ها کم فروشی و گران فروشی و استفاده از مواد افزودنی غیر مجاز مانند نمک صنعتی و جوش شیرین بوده است.

شهرستان فردیس با 600 هزار نفر جمعیت واقع در جنوب شرقی کرج مرکز استان البرز336 باب نانوایی فعال دارد.

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار