کد خبر: 689690
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۱
همزمان با فرارسيدن دهه آخر صفر
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري كشور از آمادگي كامل ستاد هماهنگي خدمات سفر در سراسر كشور براي خدمت‌دهي به مشرفين بارگاه آقا ابا‌عبدالله الحسين (ع) خبر داد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري كشور از آمادگي كامل ستاد هماهنگي خدمات سفر در سراسر كشور براي خدمت‌دهي به مشرفين بارگاه آقا ابا‌عبدالله الحسين (ع) خبر داد.
به گزارش «جوان» و به نقل از روابط عمومي اين سازمان مرتضي رحماني موحد با اشاره به نزديكي فرا رسيدن اربعين و خيل عظيم مشتاقان و زائران امام حسين (ع) در تدارك تشرف به كشور عراق اظهار داشت: با توجه به اشتياق هموطنان عزيز از سراسر كشور براي شركت در مراسم اربعين حسيني و تداخل اين ايام با روز‌هاي سرد سال سعي شده است، پيش‌بيني لازم در خصوص ابعاد ايمني، امنيتي، انتظامي، حمل و نقلي، بهداشتي و درماني، اقامت و اسكان موقت و ترددهاي زميني، هوايي و ريلي در راستاي تأمين رفاه حال زائران مشرف به عراق صورت گيرد.  رئيس ستاد مركزي هماهنگي، خدمات سفر ادامه داد: كليه استان‌ها بالاخص استان‌هاي عبوري خوزستان، ايلام، كردستان، همدان و كرمانشاه در ايام قبل و بعد از اربعين به صورت شبانه‌روز آماده سرويس‌دهي و رسيدگي به وضعيت زائران هستند.  رحماني موحد در ادامه ضمن اشاره به توالي رحلت حضرت رسول اكرم و شهادت امام حسن مجتبي(ع) و حضرت ثامن الحجج (ع) تأكيد كرد: امسال نيز همچون سال‌هاي گذشته شاهد تشرف موج زائران به مشهد خواهيم بود لذا تمامي دستگاه‌هاي اجرايي مرتبط با خدمات‌رساني به زائران به خصوص زائران پياده بارگاه رضوي در حال آماده باش و تدارك خدمات مورد نياز در راه‌هاي مواصلاتي به مشهد مي‌باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار