کد خبر: 689405
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۷
مدير اداره كل هنرهاي نمايشي خبر داد
مدير اداره كل هنرهاي نمـايشي در نشست رسانـه‌اي از ثبت جهاني جشنواره‌هاي تئـاتر ايران در ITI و رتبه جهاني تئاتر كشورمان در تعداد جشنواره‌ها خبر داد.
سپيده آماده
مدير اداره كل هنرهاي نمـايشي در نشست رسانـه‌اي از ثبت جهاني جشنواره‌هاي تئـاتر ايران در ITI و رتبه جهاني تئاتر كشورمان در تعداد جشنواره‌ها خبر داد.
نشست خبري حسين طاهري، مدير اداره كل هنرهاي نمايشي درباره حضور در كشور ارمنستان و شركت در مجمع سالانه ITI روز گذشته با حضور اشرف طباطبايي مشاور اداره كل هنرهاي نمايشي، علي‌اكبر طرخان مدير بخش بين‌المللي و حسين ميرطار مشاور طاهري در مركز هنرهاي نمايشي برگزار شد. در ابتداي اين نشست طاهري با اشاره به اينكه ايران با پرداخت معوقه حق عضويت دو سال اخير بار ديگر به عضويت ITI در‌آمده است، گفت: ITI خانواده جهاني تئاتر را با خانواده ايراني متصل مي‌كند و فرصت حضور تئاتر ايران را در كنگره‌هاي سالانه فراهم مي‌آورد تا از اين طريق كشور ايران بتواند دستاوردهاي خود را به كشورهاي ديگر نشان دهد. وي با اشاره به ثبت جهاني پنج جشنواره تئاتري ايران در مجمع سالانه ITI ادامه داد: بر اين اساس جشنواره‌هاي بين‌المللي تئاتر كشور مانند جشنواره تئاتر فجر، جشنواره كودك و نوجوان همدان، جشنواره عروسكي و جشنواره خياباني مريوان و جشنواره آييني سنتي به ثبت جهاني رسيدند.
   رتبه دوم تئاتر ايران در جهان در تعداد جشنواره‌ها
پس از طاهري، اشرف طباطبايي با اشاره به ديگر رهاورد‌هاي حضور در اين مجمع جهاني تأكيد كرد:متأسفانه جشنواره‌هاي تئاتري كشور ما تا به حال در تقويم ITI ثبت نشده بود در حالي كه يكي از مهمترين مراجع تئاتري‌ها در جهان از طريق همين ITI صورت مي‌گيرد و جالب اينجا است كه پس از ثبت بين‌المللي پنج جشنواره ما در اين كنگره، ما بعد از دانمارك كه 13 جشنواره جهاني دارد در مقام دوم قرار گرفتيم. وي ادامه داد: با ثبت جشنواره‌ها در تقويم جهاني، از اين پس همه دنياي نمايش مي‌تواند از طريق سايت ITI با جشنواره‌هاي ما تعامل داشته باشند و نظراتشان را با ما در ميان بگذارند.
طباطبايي درباره مديريت ايران بر منطقه آسياپاسيفيك هم تصريح كرد: آسياپاسيفيك متنوع‌ترين و پرجمعيت‌ترين منطقه در مناطقي كه عضو ITI هستند به حساب مي‌آيد. 17كشور در اين منطقه عضو ITI هستند كه ما به عنوان نمايندگان آسياپاسيفيك قرار است كشورهاي مختلف را تقسيم‌بندي و بين اين چند كشور پخش كنيم. طاهري هم با توضيح در خصوص نمايندگي ايران در آسيا پاسيفيك ادامه داد: به دليل بزرگي منطقه آسيا پاسيفيك نياز به تقسيم‌بندي در آن احساس مي‌شد به اين ترتيب ما پيشنهاد داديم كه هر منطقه مديريت خاصي داشته باشد در نهايت نيز پذيرفتند كه بخش آسياي مركزي با مديريت ايران ارائه شود و ما به عنوان نماينده مدير بخش آسياپاسيفيك مديريت آسياي مركزي را برعهده داشته باشيم.
  پيشنهاد ايران براي راه‌اندازي راديو و تلويزيون بين‌المللي تئاتر
در ادامه حسين ميرطار با اشاره به پيشنهاد ايران در مجمع ITI اظهار داشت: امسال نگاه نويي در مجمع ITI  مطرح شد به اين شكل كه ما پيشنهاد داديم كه ITI  داراي راديو و تلويزيون جهاني شود. از آنجا كه خود ساختار ITI براي هر عملكردي استاندارد دارد و هر كشوري براساس اين استانداردها بايد پيشنهاداتش را مطرح كند، طرح ما نيز بسيار مورد توجه قرار گرفت.
   معرفي راديو نمايش در ITI
طاهري در ادامه با اشاره به معرفي راديو نمايش در ITI بيان كرد: ما توضيح داديم كه در ايران راديويي به نام راديو نمايش داريم كه 24 ساعته مشغول پخش برنامه‌هاي نمايشي است و پيشنهاد كرديم كه ITI هم از اين رسانه بهره‌مند شود كه خوشبختانه اين طرح با استقبال خوبي روبه‌رو شد و تقريباً همه كشورها رأي دادند كه اين طرح به نفع ايران ثبت و عملي شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار