کد خبر: 683484
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱
ناکامی فوتبال اردبیل تکمیل شد
تیم فوتبال شهرداری اردبیل در ادامه ناکامی‌های خود این بار در جام حذفی نیز از گردونه رقابت‌ها کنار رفت.

مدیر باشگاه شهرداری اردبیل در گفت‌و گو با خبرنگار جوان در اردبیل اظهار کرد: ما علی‌رغم اینکه امروز بازی خوبی را مقابل تیم نفت تهران برگزار کردیم اما با نتیجه یک بر صفر برابر حریفمان باختیم تا از گردونه رقابت‌ها کنار برویم.

شهرام علیپور تصریح کرد: رقابت‌های جام حذفی که در حقیقت با شگفتی همراه است بازی‌های حساسی است که می‌تواند هر نتیجه‌ای رقم بخورد که ما در مرحله یک هشتم نهایی برابر تیم لیگ برتری و خوب نفت تهران تنها با یک گل شکست خوردیم تا با ارائه نمایش آبرومند از این رقابت‌ها کنار برویم.

تیم فوتبال شهرداری اردبیل در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران با نتیجه یک بر صفر مقابل تیم نفت تهران شکست خورد تا از گردونه این رقابت‌ها کنار برود.

تنها گل شاگردان علیرضا منصوریان را علی قربانی به ثمر رساند و این بازی در حالی انجام شد که هواداران شهرداری اردبیل بارها علی دایی اسطوره فوتبال ایران و آسیا را تشویق کردند.

تیم فوتبال شهرداری اردبیل در مرحله قبل تیم صبای قم را در جام حذفی شکست داده بود و قرار است شنبه هفته آینده در لیگ دسته یک کشور بازی چهارم خود را با فجر سپاسی شیراز برگزار کند که این تیم به دلیل شکست‌های اخیر هیچ حال و روز خوبی ندارد.

انتهای پیام/

ــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر