کد خبر: 680620
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
علی لاریجانی امروز (سه‌شنبه) در حاشیه یکصدوسی‌ویکمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی با عبدالرئوف ابراهیمی رئیس مجلس افغانستان دیدار و گفت و گو کرد.‌
فارس: رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس افغانستان گفت: امنیت افغانستان نه تنها برای این کشور بلکه برای همسایگان آن نیز مهم است.

به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی امروز (سه‌شنبه) در حاشیه یکصدوسی‌ویکمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی با عبدالرئوف ابراهیمی رئیس مجلس افغانستان دیدار و گفت و گو کرد.‌

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با اشاره به لزوم گسترش مناسبات دو کشوردوست و همسایه گفت: استقرار امنیت در افغانستان نه تنها برای خود این کشور بلکه برای همسایگان  نیز مهم است.

لاریجانی با یادآوری اوضاع منطقه خاورمیانه تصریح کرد: استقرار امنیت در افغانستان می تواند به وضعیت موجود در منطقه کمک می‌کند.

رئیس مجلس افغانستان نیز در این دیدار با بیان اینکه ایجاد حکومت وحدت ملی برآیند انتخابات افغانستان بود که در نتیجه آن امیدواری بیشتر شد، افزود: با استقرار حکومت وحدت ملی امیدواریم روابط افغانستان با کشورهای منطقه بهتر شود.

وی با بیان اینکه ایجاد حکومت وحدت ملی، راهکار مناسبی برای حل مشکلات امنیتی در افغانستان است، افزود: حل مشکلات امنیتی نیاز به زمان دارد تا ما به اهداف خود برسیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار